Στηρίζει Μπαπέ το «Φαινόμενο»

Στηρίζει Μπαπέ το «Φαινόμενο»

Τη στήριξη του στον Μπαπέ έδωσε ο Ρονάλντο στη κούρσα για τη χρυσή μπάλα της φετινής σεζόν.

Το είδωλο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Ρονάλντο, υπήρξε βασικός παρατηρητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022 στο Κατάρ. Αν και η ομάδα της χώρας του, η Βραζιλία, είναι ήδη εκτός τουρνουά, έχοντας χάσει από την Κροατία στα προημιτελικά, ο Ρονάλντο αισθάνεται ότι η Γαλλία έχει την ικανότητα να φτάσει μέχρι το τουρνουά. Ο θρυλικός επιθετικός επέλεξε επίσης τον σταρ που θεωρεί ότι «θα είναι ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά». Ενώ αρκετοί κορυφαίοι αστέρες όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Λούκα Μόντριτς και ο Κιλιάν Μπαπέ έχουν φτάσει στα ημιτελικά με τις αντίστοιχες ομάδες τους, ο Ρονάλντο έχει ένα σταθερό φαβορί για το βραβείο της χρυσής μπάλας.

Μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης σε μια στρογγυλή τράπεζα στη Ντόχα, ο Ρονάλντο επέλεξε τον Κιλιάν Μπαπέ  ως τον άνθρωπο που μπορεί να πάει να πάρει το βραβείο του «καλύτερου παίκτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA» αυτή τη φορά.

«Μπορώ να μιλήσω για το πόσο γρήγορος είναι, πόσο καλός είναι και μου θύμισε όταν έπαιζα», είπε. «Ξέρει πώς να χρησιμοποιεί την ικανότητά του, πώς να πηγαίνει πιο γρήγορα από τους άλλους παίκτες και να χρησιμοποιεί αυτή την ικανότητα για να βοηθήσει ή να σκοράρει.

Όσον αφορά τις προβλέψεις του, ο Ρονάλντο πιστεύει ότι η Γαλλία θα υπερασπιστεί με επιτυχία τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ ο Μπαπέ θα ανακηρυχθεί ο «καλύτερος παίκτης στο τουρνουά».

«Νομίζω ότι η Γαλλία είναι η αγαπημένη ομάδα τώρα για να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το είπα πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και, για μένα, ο Μπαπέ θα είναι ο καλύτερος παίκτης σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ο σταρ των Γάλλων έχει ήδη 5 γκολ στο όνομά του στο τρέχον Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA και είναι σε πορεία για να τερματίσει το τουρνουά ως ο κορυφαίος παίκτης.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις