Ryanair: It’s coming home

Ryanair: It's coming home

H Ryainair ακόμη μια φορά απέδειξε το χιούμορ της και «τρόλαρε» τους Άγγλους διεθνής και όλη την αποστολή της Αγγλίας.

Η Ryanair αντιμετώπισε αντιδράσεις αφού έκανε ένα αστείο για την ήττα της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο από τη Γαλλία.

Μετά την ήττα της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ με 2-1 το Σάββατο, η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία επανέλαβε κοροϊδευτικά το μότο της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Twitter λέγοντας «επιστρέφουν σπίτι» πάνω από μια εικόνα μιας πινακίδας αναχωρήσεων αεροδρομίου, που σαν να μην έφτανε όλο αυτό «τρόλαρε» και τον τεχνικό των «τριών λιονταριών» Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διχάστηκαν για το αστείο, με έναν να λέει: «Μόλις χάσατε πολλούς πελάτες με αυτό το tweet».

Ένας άλλος έγραψε: «Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά η Ιρλανδία δεν μπήκε ποτέ στη φάση των ομίλων, πόσο μάλλον να βγει από αυτές για τη φάση των 16 ή και μετά».

Ωστόσο, άλλοι το βρήκαν αρκετά αστείο, με έναν να κάνει μια αστεία αναφορά στο χαμένο πέναλτι του Χάρι Κέιν: “Αυτό είναι χάλια. Το πέναλτι παραλίγο να χτυπήσει ένα από τα αεροπλάνα σας;».

Η Ryanair αντιμετώπισε αντιδράσεις αφού έκανε ένα θρασύ αστείο για την ήττα της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο από τη Γαλλία
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις