Ζιρού: «Μεγάλος αγώνας σήμερα, είμαι υπερήφανος»

Ζιρού: «Μεγάλος αγώνας σήμερα, είμαι υπερήφανος»

Ο Ολιβιέ Ζιρού έδωσε την πρόκριση στη Γαλλία και στις δηλώσεις του δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του που πέρασαν στα ημιτελικά του Μουντιάλ.

Ο επιθετικός της Γαλλίας ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι κομβικός, αφού χάρη στο δικό του γκολ στο 78′ έγραψε το τελικό σκορ (2-1) και πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ του Κατάρ.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία των «τρικολόρ», έκανε δηλώσεις στη γαλλική τηλεόραση: «Είναι εξαιρετικό. Ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά, όταν προηγηθήκαμε. Μου θύμισε ό,τι έγινε με το Βέλγιο το 2018. Δεχθήκαμε γκολ απ’ αυτό το πέναλτι και μετά είχαμε μερικές ευκαιρίες. Πάντα πρέπει να το πιστεύεις, ήξερα ότι θα είχα άλλη μία ευκαιρία και μου την έδωσε ο Γκριζί (σ.σ. Γκριεζμάν). Απόψε, ήταν ένας πολύ μεγάλος αγώνας απέναντι σε αυτήν την αγγλική «χρυσή γενιά». Ήμασταν πολύ καλά σε πνευματικό επίπεδο. Είμαι υπερήφανος για αυτήν την ομάδα και θέλω να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις