Οι δηλώσεις του Ρεγκραγκί για το ματς με την Πορτογαλία

Οι δηλώσεις του Ρεγκραγκί για το ματς με την Πορτογαλία

Στην ιστορική σημασία του προημιτελικού αλλά και την παρουσία του Ρονάλντο αναφέρθηκε ο προπονητής του Μαρόκου, Ουαλίντ Ρεγκραγκί, στην συνέντευξη τύπου.

Το Μαρόκο αντιμετωπίζει την Πορτογαλία για τα προημιτελικά του Μουντιάλ, σε ένα παιχνίδι με μεγάλη ιστορική σημασία. Είναι η πρώτη φορά που η χώρα του Μαρόκου φτάνει σε αυτό το σημείο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ επίσης και η πρώτη αραβική που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Παράλληλα, αν προκριθεί στα ημιτελικά θα γίνει και η πρώτη αφρικανική που φτάνει στους “4” του Μουντιάλ.

Σε αυτό στάθηκε, μεταξύ άλλων, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Μαροκινών, Ουαλίντ Ρεγκραγκί, στην συνέντευξη τύπου. Συγκεκριμένα, είπε: «Έχουμε ήδη πετύχει σπουδαία πράγματα, αλλά πιστεύουμε ότι δεν είναι αρκετό, θέλουμε να προχωρήσουμε πιο πέρα», είπε ο Ρεγκραγκί σήμερα στη συνέντευξη Τύπου. «Έχουμε ήδη αποδείξει ότι όλοι οι αναλυτές δεδομένων έκαναν λάθος σχετικά με τις πιθανότητες του Βελγίου και της Ισπανίας επίσης. Όλοι νόμιζαν ότι θα χάναμε από αυτούς».

Παράλληλα, ο 47χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του, καθώς ο Ναγέφ Αγκέρντ δεν υπολογίζεται για το αυριανό ματς και οι Ρομάν Σάις και Σοφιάν Άμραμπατ είναι αμφίβολοι: «Δεν πρόκειται να το κρύψουμε, είμαστε κουρασμένοι», είπε ο προπονητής, ο οποίος έφτασε στον πάγκο του Μαρόκου μόλις τρεις μήνες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Όμως, όταν πας τόσο μακριά στο τουρνουά, πρέπει να βασίζεσαι σε όλους στην ομάδα. Οπότε, εάν ο Ναγέφ δεν μπορεί να παίξει, τότε κάποιος άλλος θα πρέπει να πάρει τη θέση του. Δεν θα ψάξουμε για δικαιολογίες, είμαστε εδώ για μια αποστολή».

Ο Ρεγκραγκί είπε ότι αρκετοί παίκτες έφτασαν στο Κατάρ με τραυματισμούς και ενοχλήσεις και αναγκάστηκαν να παίξουν με αυτούς. «Δεν έχετε δει το Μαρόκο στο 100%, αλλά ψυχικά είμαστε δυνατοί», πρόσθεσε.

Ο Μαροκινός προπονητής θεώρησε επίσης ότι η υποστήριξη στο γήπεδο θα ήταν και πάλι βασική. Το Μαρόκο έχει απολαύσει παθιασμένη υποστήριξη και στα τέσσερα παιχνίδια του και αύριο δεν αναμένεται να είναι διαφορετικά. «Η ενέργεια είναι φανταστική. Ο κόσμος ταυτίζεται μαζί μας. Ήταν υπέροχο να βλέπουμε τους ανθρώπους μας χαρούμενους, αλλά για εμάς το σημαντικό παραμένει η ευκαιρία να γράψουμε ιστορία», είπε ο Ρεγκραγκί.

«Η Πορτογαλία θα είναι ένας τρομερός αντίπαλος», πρόσθεσε. «Είναι μια μεγάλη πρόκληση απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είναι ανάμεσα στις δύο ή τρεις ομάδες υψηλής ποιότητας σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε ο Ρεγκραγκί, μιλώντας για το βάθος στην ομάδα της Πορτογαλίας. «Μπορεί να είναι λίγο πιο φρέσκοι από εμάς. Δεν είμαι σίγουρος αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο παίξει, αλλά ελπίζω πως όχι. Είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών και θα χαιρόμουν αν δεν έπαιζε εναντίον μας».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις