«Ντρέπονται οι Ισπανοί μετά την ήττα από την Ιαπωνία»

μουντιάλ

Αμφισβήτηση για τον Λουίς Ενρίκε στην Ισπανία.

Για την ήττα της Ισπανίας από την Ιαπωνία: «Φυσικά και ντρέπονται οι Ισπανοί μετά από αυτό που έγινε με την Ιαπωνία. Όταν είσαι μια ομάδα μεγαθήριο που θες να το πάρεις το Μουντιάλ, χάνεις από την Ιαπωνία. Δεν δέχεται κανείς πως διάλεξε μονοπάτι η Εθνική Ισπανίας».

Για τον Λουίς Ενρίκε: «Οι μισοί είναι υπέρ του Λουίς Ενρίκε, κυρίως από τη Βαρκελώνη, οι άλλοι μισοί είναι κατά του Λουίς Ενρίκε. Η Εθνική Ισπανίας έχει τη μισή Μπαρτσελόνα, τον Φεράν Τόρες που είναι γαμπρός του. Υπάρχει αμφισβήτηση για τις επιλογές του, οι παίκτες είναι νεαροί ακόμη και φιλόδοξοι αλλά δεν φτιάχνεις μόνο με αυτό ομάδα. Χρειάζεται καλό σχεδιασμό, όχι μόνο να μαζέψεις τους πιτσιρικάδες και να τους βάλεις μέσα. Οι πιτσιρικάδες έχουν πολύ βάρος στην πλάτη τους».

Για το Μαρόκο-Ισπανία: «Υπάρχει μεγάλη μειονότητα των Μαροκινών στην Ισπανία. Δεν νομίζω πως μπορεί να γίνουν όσα έγιναν στο Βέλγιο, απλά είναι φανατικοί. Θα υπάρξουν γιγαντοοθόνες για να δουν το παιχνίδι, πρέπει να είναι προσεκτική η ισπανική αστυνομία».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις