Μακροχρόνια με σκόρερ έως και 11.00!

gabrieljesus

Προγνωστικά Μουντιάλ: Μερικά ακόμα μακροχρόνια προγνωστικά με φόντο τους σκόρερ δίνει ο #Argyropoulos με αποδόσεις... φωτιά!

Καλημέρα σε όλο τον λαό του Κουβανέζου. Αποφάσισα να γράψω ακόμα ένα άρθρο με μακροχρόνια προγνωστικά Μουντιάλ. Πάμε να το δούμε.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Με την φόρμα των επιθετικών

Έκατσα και σκέφτηκα αφού μελέτησα λίγο την κάθε χώρα ξεχωριστά τις πιθανές 11αδές. Έβγαλα κάποια συμπεράσματα που με οδήγησαν σε κάποια προγνωστικά. Αρχικά, η Βραζιλία είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης και μια ομάδα με πλούσιο επιθετικό ταλέντο. Ο Νεϊμάρ είναι σίγουρο πως θα μαρκάρεται σαν να μην υπάρχει αύριο ώστε να μην μπορεί να δημιουργήσει. Θα φάει πολύ «ξύλο». Σε πολύ καλή φόρμα είναι ο Γκαμπριέλ Ζεσούς που κάνει εξαιρετική σεζόν με την Άρσεναλ έχοντας πέντε γκολ και έξι ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Νομίζω πως αξίζει φανέλα βασικού. Θα βρει δίχτυα; θεωρώ πως ναι! Μάλιστα το να βγει πρώτος σκόρερ της Βραζιλίας στην διοργάνωση πληρώνει 9.00! Μια καλή επιλογή που έχει αρκετό value.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Η επόμενη χώρα που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι η Γερμανία. Τα «πάντσερ» έχουν αλλάξει σαφώς με τα χρόνια. Σε κάθε μεγάλη διοργάνωση εμφανίζουν και διαφορετικό πρόσωπο. Πολλοί και διαφορετικοί παίκτες που ψάχνουν να βρουν ομοιογένεια και αυτοματισμούς. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν πρώτος σκόρερ της ομάδας βγει κάποιος εκτός από τα φαβορί ας πούμε. Ο Τζαμάλ Μουσιάλα που διανύει και αυτός μια τρομερή σεζόν στην Μπάγερν Μονάχου. Είναι μέσα στις φάσεις σκοράρει και τα τελειώματα του είναι άκρως αποτελεσματικά. Πρώτος σκόρερ λοιπόν στο 11.00 απόδοση, και ας το χάσω που λέμε. Αξίζει και θα πονταριστεί.

Μακροχρόνιο Μουντιάλ
Βραζιλία
Πρώτος σκόρερ ομάδας Γκαμπριέλ Ζεσούς
9.00
BET: 10 units
Μακροχρόνιο Μουντιάλ
Γερμανία
Πρώτος σκόρερ ομάδας Τζαμάλ Μουσιάλα
11.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις