Αναμετρήσεις με κίνητρο έως 2.59

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Με κύριο παράγοντα το κίνητρο ποντάρει ο #Argyropoulos στην τελευταία αγωνιστική του Europa League.

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι. Έχουμε πάει εξαιρετικά τις τελευταίες εβδομάδες με τα προγνωστικά μας πιάνοντας έως και 9.00 απόδοση δύο φορές κιόλας. Φτου μην με ματιάσω. Πάμε να δούμε τι βγήκε για σήμερα.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Θα ξεκινήσω από το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην γαλλική Ναντ. Όντας αδιάφορος ο πρωταθλητής Ελλάδος και έχοντας το ντέρμπι την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό, το χέρι πάει στο διπλό. Ο Μίτσελ θα παρατάξει την ομάδα με πολλές αλλαγές και πειράματα. Η Ναντ θέλει την νίκη ωστέ να έχει ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Το διπλό ξεκίνησε από το 2.30 και πλέον βρίσκεται στο 2.05. Θα το πάρω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Στο 8ο όμιλο τα πράγματα είναι ορθάνοιχτα όσο αφορά στην βαθμολογία. Έχουμε Φερεντσβάρος με δέκα βαθμούς έχοντας περάσει σίγουρα στην επόμενη φάση. Ταξιδεύει στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει την Τράμπζονσπορ που θέλει οπωσδήποτε νίκη, καθώς έχει έξι βαθμούς, ούσα τρίτη. Η Μονακό υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα και κοιτάει μόνο το δικό της παιχνίδι, καθώς άμα κερδίσει περνάει στην επόμενη φάση. Σε περίπτωση ισοπαλίας τα πράγαματα μπλέκονται, ενώ σε περίπτωση ήττας ενδέχεται να μείνει εντελώς εκτός Ευρώπης. Εδώ νομίζω πως σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι έδρες. Και θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα Μονακό και Τράμπζονσπορ θα πάρουν τις νίκες.

Στον 4ο όμιλο υπάρχει ακόμα ένα μονόπλευρό ενδιαφέρον. Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου. Οι γηπεδούχοι έχουν προκριθεί και μάλιστα ως πρώτοι μαζεύοντας – κερδίζοντας 13 βαθμούς. Η Ουνιόν Βερολίνου «καίγεται» και σε καμιά περίπτωση δεν σκέφτεται την ήττα. Αν κερδίσει η Μπράγκα την Μάλμε, πράγμα πολύ πιθανό και χάσουν οι Γερμανοί τότε μένουν έξω. Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθούν οι Βέλγοι και το διπλό στο 1.90, για μια από τις καλύτερες ομάδες φέτος στην Bundesliga, θεωρείται δώρο για να κλείσω τα σημερινά προγνωστικά μου.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μονό
19:45
Ολυμπιακός - Ναντ
2
2.05
BET: 20 units
Μονό
22:00
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Ουνιόν Βερολίνου
2
1.90
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.59
19:45
Μονακό - Ερυθρός Αστέρας
1
1.65
19:45
Τράμπζονσπορ - Φερεντσβάρος
1
1.57
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις