Η Πορτογαλία πληρώνει μέχρι 4.00

προγνωστικά

Τρεις επιλογές από την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League περιλαμβάνουν τα προγνωστικά του #Bats.

Δύο κρίσιμες μάχες στην Πορτογαλία και ο «τελικός» πρωτιάς στο «Anfield» ξεχωρίζουν στα προγνωστικά της σημερινής μας στήλης.

Προγνωστικά: Πόρτο – Ατλέτικο Μαδρίτης

Όταν η Πόρτο έφυγε από το «Μετροπολιτάνο» με κατεβασμένο το κεφάλι, χάνοντας στο ενδέκατο λεπτό των καθυστερήσεων από την Ατλέτικο Μαδρίτης, λίγοι περίμεναν ότι θα έφτανε να είναι τέσσερις βαθμούς μπροστά της πριν ξανασυναντηθούν. Οι Πορτογάλοι έκαναν μια τρομερή σειρά αγώνων από την τρίτη έως την πέμπτη αγωνιστική, κι από τελευταίοι με 0-0-2 έφτασαν να έχουν κλειδώσει την πρόκριση και να διεκδικούν την πρωτιά με απολογισμό 3-0-2.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Βοήθησε κι η τραγική πορεία της Ατλέτικο, η οποία μετά το 2-1 της πρεμιέρας κατάφερε να μαζέψει μόλις δύο βαθμούς. Πλέον, οι Πορτογάλοι θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από την Μπριζ (παίζει εκτός με Λεβερκούζεν) για να βγουν πρώτοι, ενώ η ομάδα του Σιμεόνε χρειάζεται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Λεβερκούζεν για να συνεχίσει στο Europa League. Η ήττα από την Κάντιθ στο 90’+9’ το περασμένο Σάββατο έδειξε το πόσο «άρρωστη» είναι η φετινή Ατλέτικο. Στο «Ντραγκάο» δε θα περάσει καλά κι η αποφασισμένη Πόρτο μπορεί να πάρει εκδίκηση. Πολύ ψηλά ο άσος, στο 2.50 στη Novibet και θα τον τιμήσουμε.

Λίβερπουλ – Νάπολι

Χέρι-χέρι προκρίθηκαν στους «16» του Champions League Λίβερπουλ και Νάπολι, από την πέμπτη και την τέταρτη αγωνιστική αντίστοιχα. Και οι δύο το πέτυχαν επικρατώντας του Άγιαξ και μονομαχούν για την πρώτη θέση. Τεράστιο προβάδισμα έχει η Νάπολι μετά το 4-1 της πρώτης αγωνιστικής, που σημαίνει ότι η Λίβερπουλ πρέπει να νικήσει με τέσσερα (!) γκολ διαφοράς. Το έχει ξανακάνει στο «Άνφιλντ» με την Μπαρτσελόνα, αλλά φυσικά είναι κάτι πολύ δύσκολο.

Ειδικά απέναντι σε αυτή την τρομακτική Νάπολι, η οποία όχι απλώς παραμένει αήττητη φέτος σε ό,τι ματς έχει δώσει αλλά εντυπωσιάζει και με το ποδόσφαιρο που παίζει. Αν θέλουν να καλύψουν το σκορ του πρώτου αγώνα οι «κόκκινοι» θα χρειαστεί από το πρώτο λεπτό να παίξουν στο 100%. Θα αφήσουν και χώρους στην ήδη προβληματική τους άμυνα, άρα ευκαιρία για τη Νάπολι να χτυπήσει στα κενά. Ανοίγει το ματς από το πρώτο ημίχρονο, οδηγώντας μας στην επιλογή του over 1,5 ημιχρόνου με απόδοση 2.20 στο Pamestoixima.gr.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Χαμός γίνεται στον τέταρτο όμιλο, όπου δύο βαθμοί χωρίζουν την πρώτη από την τελευταία θέση. Στη δεύτερη και την τρίτη βρίσκονται η Σπόρτινγκ και η Άιντραχτ. Έχουν από κοινού επτά βαθμούς και κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους. Το 0-3 του πρώτου αγώνα δίνει προβάδισμα στους Πορτογάλους, καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας θα παραμείνουν πάνω από την ομάδα της Φρανκφούρτης.

Η μέρα με τη νύχτα είναι οι δύο ομάδες αυτή την στιγμή. Το σύνολο του Αμορίμ έχει μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς, έχασε στο πιο πρόσφατο ματς του πρωταθλήματος από την Αρούκα και έχει αποκλειστεί κι από το Κύπελλο Πορτογαλίας. Από την άλλη η Άιντραχτ έχασε άδικα στην έδρα της από την Ντόρτμουντ με 2-1, ενώ πιο πριν είχε τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Πάμε με τη φόρμα της ομάδας του Γκλάσνερ και επιλέγουμε το combo του Χ2 & over 2,5, που δίνει 3.25 στο Pamestoixima.gr. Υπάρχει κι η επιλογή να σκοράρει ο πολύ φορμαρισμένος Καμάντα, που τετραπλασιάζει το ποντάρισμά μας στη Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
19:45
Πόρτο – Ατλέτικο Μαδρίτης
1
2.50
BET: 15 units
Μονό
22:00
Λίβερπουλ – Νάπολι
Over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.20
BET: 20 units
Combo
22:00
Σπόρτινγκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Χ2 & over 2,5
3.25
BET: 10 units
Σκόρερ
22:00
Σπόρτινγκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Γκολ Καμάντα
4.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις