Ελκυστικό 2.37 στο Μπράιτον

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Δίνει έμφαση στις έδρες και στα φαβορί στη σαββατιάτικη στήλη του στο koubanezos.gr o #Vatsios.

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Τρεις επιλογές από τον χώρο του ποδοσφαίρου σας έχω για σήμερα, Σάββατο 29 Οκτώβρη και πάμε να τις δούμε πιο αναλυτικά τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Μπράιτον – Τσέλσι

Ξεκινώ με Premier League και το παιχνίδι της Μπράιτον με την Τσέλσι στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Τελευταία νίκη για τους γηπεδούχους την 4η Σεπτεμβρίου 2022 όταν και κέρδισαν εντός έδρας την Λέστερ με σκορ 5-2. Έκτοτε, σε πέντε αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα μετρούν δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στις πέντε αυτές αναμετρήσεις μάλιστα έχουν πετύχει τέσσερα μόλις γκολ και έχουν δεχθεί εννιά τέρματα. Δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, δυσκολεύονται πολύ να σκοράρουν και δείχνουν επιρρεπείς στο λάθος όσον αφορά στο κέντρο της άμυνά τους.

Νέα super προσφορά χωρίς κατάθεση*

Βαθμολογικά η Μπράιτον δεν δείχνει, προς το παρόν τουλάχιστον, ότι θα κινδυνέψει σχετικά με την παραμονή της στη κατηγορία. Βρίσκεται στην ένατη θέση της κατάταξης με δεκαπέντε βαθμούς και θέλει με όσους τρόπους και με όσες πιθανότητες μπορεί να έχει, να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Ο Ρομπέρο ντε Τσέρμπι δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους μέσους Μιτόμα και Γιάκομπ, αμφίβολος είναι ο Ολλανδός αμυντικός Βέλτμαν.

Στην αντίπερα όχθη η αλλαγμένη προς το καλύτερο Τσέλσι. Η Τσέλσι του Γκράχαμ Πότερ ,ο οποίος σαν άλλος «Χάρι Πότερ» με το μαγικό του ραβδί έχει καταφέρει να φέρει την Τσέλσι, από το πουθενά, βάσει εμφανίσεων, πλέον, στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας συλλέξει 21 βαθμούς σε έντεκα παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, οι «μπλε» με τον Πότερ στον πάγκο σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος μετρούν δύο ισοπαλίες και τρεις νίκες. Στην Ευρώπη μάλιστα έχουν μόνο νίκες.

Ξεκάθαρα βελτιωμένη η εικόνα τους και η ψυχολογία τους. Προέρχονται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, κάτι που τους έχει αφήσει λίγο πίσω βαθμολογικά, αλλά η αγωνιστική τους ανωτερότητα απέναντι σε αυτήν την Μπράιτον εύκολα ή δύσκολα θα τους ξαναδώσει το τρίποντο που επιθυμούν. Φοφανά, Τζέιμς και Καντέ δεν θα αγωνιστούν ενώ αμφίβολοι για το παιχνίδι είναι οι Κουλιμπαλί και Κόβασιτς.

Ρέιντζερς – Αμπερντίν

Πάμε και στην Σκωτία. Εκεί όπου η δεύτερη στη βαθμολογία Ρέιντζερς υποδέχεται την τρίτη της βαθμολογίας Αμπερντίν. Η μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά έγκειται στους επτά βαθμούς, με την Ρέιντζερς να απέχει από την αιώνια αντίπαλό της, Σέλτικ, μόλις τέσσερις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το απρόσμενο 1-1 με την Λίβινγκστον εντός έδρας για το πρωτάθλημα την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ μεσοβδόμαδα ηττήθηκαν από την Νάπολι εκτός έδρας με 3-0 για το Champions League. Φυσικά και στόχος τους είναι το πρωτάθλημα.

Η Αμπερντίν είναι καλή ομάδα, παλεύει όλα της τα παιχνίδια, αλλά απέναντι στην Ρέιντζερς υπάρχει διαφορά ποιότητας. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πάει με σκοπό να χάσει. Από την άλλη όμως αν η Ρέιντζερς απωλέσει έστω και έναν βαθμό δύσκολα θα προλάβει την Σέλτικ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν προτείνω τον άσο στην απόδοση που δίνεται. Θα τον συνδυάσω με τα γκολ.  

Στουτγκάρδη – Άουγκσμπουργκ

Κλείνοντας, θα ήθελα να δώσω κι ένα σημείο που από την στιγμή που το είδα στο κουπόνι, τα μάτια μου πηγαίνουν πάνω του. Μιλάω για το παιχνίδι της Στουτγκάρδης με την Άουγκσμπουργκ για την Bundesliga. Οι πολλές απουσίες που θα έχουν οι φιλοξενούμενοι σε συνδυασμό με την έδρα αλλά και την ανάγκη της γηπεδούχου να βγει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού με ωθούν προς τα αριστερά.

Νέα super προσφορά χωρίς κατάθεση*

Μονό
16:30
Στουτγκάρδη - Άουγκσμπουργκ
1
1.82
BET: 10 units
Μονό
17:00
Μπράιτον - Τσέλσι
2
2.37
BET: 10 units
Combo
17:00
Ρέιντζερς - Αμπερντίν
1 & over 2,5
1.91
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις