Ψάχνοντας εκδίκηση στο 2.30

Ψάχνοντας εκδίκηση στο 2.30

Δυάδα απόδοσης 4.60 μας προτείνει για σήμερα Πέμπτη στα προγνωστικά του ο #Goleador.

Χαιρετώ τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Μετά το προχθεσινό ταμείο της στήλης, επανέρχομαι σήμερα Πέμπτη, όπου δεσπόζουν οι αναμετρήσεις σε Europa και Conference League. Τα σημερινά προγνωστικά μου λοιπόν προέρχονται από δύο αναμετρήσεις του Europa League και πάμε να δούμε χωρίς άλλη καθυστέρηση ποια είναι αυτά.

Προγνωστικά Πέμπτης: Παίρνει εκδίκηση στο 2.30

Ξεκίνημα από την αναμέτρηση της Λάτσιο με τη Μίντιλαντ

Όμιλος-φωτιά ο συγκεκριμένος καθώς δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του, όλες οι ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες στους πέντε βαθμούς με ίδιες πιθανότητες πρόκρισης για την καθεμία.

Οι γηπεδούχοι φαίνεται να ταρακουνήθηκαν από την ήττα στον πρώτο γύρο στη Δανία με το βαρύ 5-1, καθώς από τότε κρατούν αήττητο επτά αγώνων. Μάλιστα την Κυριακή έκαναν μεγάλο διπλό με 2-0 στην έδρα της Αταλάντα και έτσι έρχονται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο σημερινό «τελικό».

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη έχουν ακόμα ελπίδες πρόκρισης λόγω της έδρας τους, καθώς μακριά από αυτή δεν έχουν σημειώσει νίκη, φέρνοντας ισοπαλία 2-2 στη Φέγενορντ και ήττα στη Στουρμ Γκρατς με 1-0. Το έργο τους θα είναι αρκετά δύσκολο καθώς η Λάτσιο στην έδρα της παρουσιάζεται αρκετά δυνατή, αλλά θα κυνηγήσει και μια μορφή εκδίκησης από τη βαριά ήττα που υπέστη στη Δανία.

Ο άσσος «παίζει» χαμηλά μόλις στο 1.55 γι’ αυτό θα πάω στο συνδυαστικό άσσο και over 2,5 που πληρώνει 2.30 στο Pamestoixima.gr

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Νικάει και ξεμπερδεύει η Ουνιόν

Η στήλη θα κλείσει με την αναμέτρηση της Μάλμε με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Στον πάτο της βαθμολογίας του ομίλου βρίσκεται η γηπεδούχος χωρίς να έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ακόμα βαθμό και έτσι το ενδιαφέρον της στην αναμέτρηση είναι για λόγους γοήτρου και μόνο. Σε γενικά κακή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και στο πρωτάθλημά της, όπου βρίσκεται στην 7η θέση, έχοντας να κερδίσει πάνω από ένα μήνα.

Η φιλοξενούμενη από την άλλη βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με δέκα βαθμούς, ενώ ακολουθούν Μπράγκα με επτά βαθμούς και Ουνιόν Βερολίνου με έξι. Έτσι θα κυνηγήσει τη νίκη ώστε να σφραγίσει από σήμερα την πρόκριση και να μη μπλέξει σε σενάρια την τελευταία αγωνιστική. Στο πρωτάθλημα αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από πολύ νωρίς, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 2-2 εναντίον της Κλαμπ Μπριζ, ενώ μάλιστα βρέθηκε να χάνει με 0-2.

Με βάση όλα τα παραπάνω θα κρατήσω το διπλό σε απόδοση 2.00 στο Pamestoixima.gr

Δυάδα απόδοσης 4.60
19:45
Λάτσιο - Μίντιλαντ
1 & over 2,5
2.30
19:45
Μάλμε - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
2
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις