Χάντικαπ στη Euroleague, goal στο Φράιμπουργκ

Χάντικαπ στη Euroleague, goal στο Φράιμπουργκ

Προγνωστικά από το πλούσιο κουπόνι της Πέμπτης, έχει ο #Masterbetchef. Με το χάντικαπ στη Euroleague, με τα γκολ στο Φράιμπουργκ.

Αγαπητοί φίλοι έχουμε πλέον ένα ικανό δείγμα από την εικόνα των ομάδων της φετινής Euroleague, οπότε μπορούμε να βγάλουμε και πιο ασφαλή συμπεράσματα στα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Πρώτη φορά πλήρης ο ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε καλά, όπως και πέρυσι, όμως φέτος υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Έγιναν πραγματικά καλές και ακριβές μεταγραφές, οπότε το ροστερ είναι γεμάτο και υπάρχει ελπίδα για βελτίωση. Σήμερα ο Ράντονιτς θα καταφέρει για πρώτη φορά να κατεβάσει πλήρης την ομάδα του. Ο Παπαγιάννης συνήλθε από την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ υπολογίζονται κανονικά και όλοι όσοι έχουν λείψει κατά καιρούς λόγω τραυματισμών. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟ με τον Γουόλτερς θα είναι άλλη, πολύ καλύτερη, ομάδα.

Ο Αμερικανός playmaker μπορεί να δημιουργήσει, να ηρεμήσει την ομάδα, άλλα και να εκτελέσει από drive, κάτι πολύ σημαντικό στα παιχνίδια της Euroleague. H άφιξη του νέου αποκτήματος Ντουέιν Μπέικον, ολοκλήρωσε ένα ρόστερ που πιστεύω ότι θα παλέψει δυνατά για την οχτάδα. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε κι αυτή πολλές αλλαγές φέτος, με αποτέλεσμα να μην έχει δέσει ακόμα σαν ομάδα και να παρουσιάζει μεγάλη αστάθεια. Αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟ και να κάνει ένα μεγάλο διπλό. Όπως και να έχει πρόκειται να γίνει ντέρμπι, οπότε οι φιλοξενούμενοι δύσκολα θα χάσουν με διψήφια διαφορά.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Για την Άλμπα τα είπαμε και πληρωθήκαμε γερά στα προγνωστικά, δύο φορές ως τώρα, οπότε μην το κουράζω. Είναι ομαδάρα, παίζει γρήγορο και αποτελεσματικό μπάσκετ, δίνοντας εικόνες από το μέλλον του αθλήματος. Μπορεί να κερδίσει και μέσα στην Ισπανία, ή τουλάχιστον να κρατήσει το χάντικαπ.

Χωρίς στόπερ ο Ολυμπιακός στη Γερμανία

Και για τον Ολυμπιακό τα έχω πει επαλειμμένος φέτος, όπου μας πλήρωσε καλά στα προγνωστικά με τις ήττες του στην Ευρώπη. Σήμερα θα παραταχθεί για άλλη μια φορά χωρίς κανονικούς στόπερ. Στο κέντρο της άμυνας θα επιστρατευτούν πλάγιοι μπακ όπως ο Βρσάλκο ή αμυντικά χαφ όπως ο Εμβιλά. Όσο καλοί παίκτες και να είναι, δεν έχουν τα πατήματα της θέσης. Οπότε και καμία τύχη να κρατήσουν μια από τις καλύτερες φετινές επιθέσεις, αυτή της φορμαρισμένης Φράιμπουργκ.

Οι Γερμανοί σταμάτησαν στα τρία γκόλ στο Φάληρο. Εντός έδρας μπορούν να βάλουν περισσότερα. Υπάρχει στο pamestoixima.gr η επιλογή Άλλο Σκορ, που επιβεβαιώνεται αν κάποια από τις δύο ομάδες πετύχει τουλάχιστον πέντε γκολ. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Καραμπάχ μπορεί να πάρει την ισοπαλία που θέλει για να προκριθεί ως δεύτερη.

 

 

Moνό
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός
2
4.55
BET: 7 units
Δυάδα απόδοσης 3.23
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός
2(+9,5)
1.90
21:30
Βαλένθια - Άλμπα Βερολίνου
2(+6,5)
1.70
BET: 12 units
Μονό
22:00
Ναντ-Καραμπάχ
Χ
3.55
BET: 6 units
Μονό
22:00
Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός
Over 1,5 Φράιμπουργκ
1.65
BET: 18 units
Ακριβές σκορ
22:00
Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός
Άλλο σκορ
16.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις