Ξεκίνημα εβδομάδας με Monday Night Football

Ξεκίνημα εβδομάδας με Monday Night Football

Η νέα εβδομάδα ανοίγει με πλούσια δράση και μαζί έρχεται και μία σούπερ προσφορά*.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τη Λαμία (20:00) και θέλει την πρώτη του νίκη ύστερα από πέντε ματς (0-2-3). Οι Κρητικοί, που ακόμη στην έδρα τους δεν έχουν πανηγυρίσει τρίποντο (0-1-3), ύστερα από τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Κηφισιά (1-0) άλλαξαν προπονητή. Απόψε θα έχουν στον πάγκο τους τον Πέδρο Καραβέλα, ο οποίος θα καλύψει προσωρινά το κενό του Νίκου Νιόπλια που αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία.

Από την άλλη πλευρά, η Λαμία θέλει να διατηρηθεί στο +2 από τον αντίπαλό της με φόντο τη μάχη της παραμονής. Εκτός έδρας η ομάδα της Φθιώτιδας δείχνει σχετικά καλό πρόσωπο, αφού σε τέσσερα ματς ηττήθηκε μόνο από τον ΠΑΟΚ και εκεί με δυσκολία (0-3-1).

ΟΦΗ – Λαμία 1:2.37 X:3.44 2:3.46

Με φόντο τις τελευταίες θέσεις θα παλέψουν στο «Μπαλαΐδος», Θέλτα και Χετάφε (22:00). Οι «Βιγκίστας» συμπλήρωσαν τρεις σερί ήττες και κόλλησαν στους 10 βαθμούς. Η άμυνά τους αποτελεί μόνιμο πρόβλημα, αφού στα τελευταία πέντε ματς δέχτηκε 9 γκολ και διατηρήθηκε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Κίκε Φλόρες με τις δύο σερί ισοπαλίες ανέβηκε στο όριο της ζώνης του υποβιβασμού (9β.). Απόψε θα διεκδικήσει το δεύτερο διπλό στο πρωτάθλημα. Για να τα καταφέρει, αναμένεται να στηριχτεί στην άμυνά της, όπου έχει κρατήσει το «μηδέν» στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις μακριά απ’ το «Αλφόνσο Πέρεθ».

Θέλτα – Χετάφε 1:1.80 X:3.50 2:5.05

Μάχη για τα χαμηλά της βαθμολογίας υπάρχει και στην PremierLeague. Η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Μπόρνμουθ (22:00). Το αήττητο σερί των Λονδρέζων (2-1-0) έλαβε τέλος στην έδρα της Λίβερπουλ (1-0). Επιστρέφουν στo«σπίτι» τους, όπου αρχίζουν να αξιοποιούν την δυναμική της, καθώς έχουν το απόλυτο στις δύο τελευταίες υποχρεώσεις τους (2/2).

Τα «κεράσια» συνεχίζουν με τον υπηρεσιακό Γκάρι Ο’Νιλ στον πάγκο. Θα επιχειρήσουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις μακριά από την έδρα τους, όπου τους έχουν κερδίσει πέντε βαθμούς στα τρία τελευταία ματς (1-2-0). Βέβαια, πρέπει να ανεβάσουν κι άλλο την απόδοσή τους για να αποφύγουν τις… κακοτοπιές.

Γουέστ Χαμ – Μπόρνμουθ 1:1.60 X:4.35 2:6.83

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα κορυφαία πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι…

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις