Ολυμπιακός: Τηλεοπτικά δικαιώματα σε Κύπρο και Νότιο Κορέα.

Καραμπάχ - Ολυμπιακός με Bet Builder στο 9.25

Άνοιγμα σε μια τεράστια αγορά κάνει ο Ολυμπιακός, αφού πούλησε τηλεοπτικά δικαιώματα σε Νότιο Κορέα και Κύπρο.

Τον Ολυμπιακό θα βλέπουν σε Νότια Κορέα και Κύπρο, αφού οι ερυθρόλευκοι παραχώρησαν τα τηλεοπτικά δικαιώματά τους στις εν λόγω χώρες. Το 5% θέλει η ΕΠΟ.

Η παρουσία των Χουάνγκ Ιν-Μπέομ και Ουί Τζο φέρνει χρήματα στα ταμεία του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν παραχωρήσει τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα σε χώρες όπως η Νότια Κορέα.

Πρόκειται για ένα μεγάλο άνοιγμα που κάνει ελληνική ομάδα σε μία χώρα με πληθυσμό που αγγίζει τα 52.000.000. Επίσης τα τηλεοπτικά δικαιώματα των «ερυθρόλευκων» παραχωρήθηκαν και στην Κύπρο.

Το θέμα αναδείκτηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, καθώς έπρεπε να εγκριθεί από εκεί η τελικά παραχώρηση των δικαιωμάτων της ΠΑΕ.

Όπως έγινε γνωστό, στα ταμεία του Ολυμπιακού θα μπουν 320.000 ευρώ από τη Νότια Κορέα και 175.000 από την Κύπρο.

Η ΕΠΟ ζητάει το 5% απ’ αυτά τα χρήματα καθώς εξακολουθεί να υπάρχει στο καταστατικό της αυτό το ποσοστό, το οποίο προορίζεται για τα ερασιτεχνικά σωματεία και τα κλιμάκια της Εθνικής.

Ωστόσο, θυμίζουμε ότι από τροποποίηση του Υφυπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη, από το περασμένο καλοκαίρι το ποσοστό που θα εισπράττει η ΕΠΟ έχει μειωθεί στο 1%.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις