Ανοιχτό παιχνίδι στο «Αρτέμιο Φράνκι»

προγνωστικά

Δυάδα τετραπλασιασμού μας προτείνει για σήμερα Σάββατο στα προγνωστικά του ο #Goleador.

Χαιρετώ τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Σάββατο σήμερα και το κουπόνι είναι κλασσικά γεμάτο με τους αγώνες των πρωταθλημάτων ανά την Ευρώπη, ενώ βρισκόμαστε ένα μήνα πριν το μεγάλο ραντεβού του Μουντιάλ. Τα προγνωστικά της στήλης σήμερα θα ασχοληθούν με τα πρωταθλήματα της Ιταλίας και της Γαλλίας και πάμε να δούμε ποια ματς ξεχώρισα.

Προγνωστικά: Ανοιχτό παιχνίδι στο «Αρτέμιο Φράνκι»

Ξεκίνημα από την Ιταλία και την αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Ίντερ.

Με μόλις δύο νίκες στις δέκα πρώτες αγωνιστικές η γηπεδούχος, έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία, όπου βρίσκεται στην 13η θέση. Μεγάλο θέμα έχει στην άμυνα, αφού στην έδρα της ενώ έχει μόλις μια ήττα, έχει δεχτεί περισσότερα γκολ απ’ όσα έχει σκοράρει.

Η Ίντερ από την άλλη, με τέσσερις ήττες στα πρώτα ματς, έχει βρεθεί στο μείον οκτώ από την κορυφή, και δείχνει με την αστάθειά της ότι θα αρκεστεί απλά στο κυνήγι της τετράδας που οδηγεί εκ νέου στο Champions League της νέας χρονιάς. Εκτός έδρας έχει δύο νίκες και τρεις ήττες μέχρι στιγμής, αλλά το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι ότι και στα πέντε προαναφερθέντα παιχνίδια, επιβεβαιώθηκε το goal/goal και over 2,5.

Έτσι με βάση τα παραπάνω θα επιλέξω το goal/goal και over 2,5 στην αναμέτρηση το οποίο πληρώνει 2.07 στο Pamestoixima.gr.

«Δεν μπορούν τα παλικάρια» της Λυών

Η στήλη θα κλείσει με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μονπελιέ και Λυών.

Στη μέση της βαθμολογίας βρίσκονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι διαθέτουν την 3η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας πίσω από Παρί και Ρεν, έχοντας σκοράρει 21 τέρματα στα πρώτα έντεκα παιχνίδια. Στην έδρα τους εμφανίζονται αρκετά ασταθείς καθώς μετράνε τρεις νίκες και τρεις ήττες με ισορροπημένα και τα γκολ που βάζουν/δέχονται (9-10).

Η Λυών από την άλλη βρίσκεται μόλις μία θέση πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο και ο λόγος που βρίσκεται τόσο χαμηλά είναι η ανυπαρξία της στα εκτός έδρας παιχνίδια. Έχει τη χειρότερη συγκομιδή του πρωταθλήματος μακριά από το γήπεδό της καθώς έχει μόλις ένα βαθμό σε πέντε αναμετρήσεις. Επιπρόσθετα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε αυτό το γήπεδο, έχει καταφέρει να φύγει με τη νίκη μόλις μία φορά (δύο ήττες και δύο ισοπαλίες τα υπόλοιπα).

Δεν βλέπω τη Λυών να επικρατεί ούτε σήμερα, γι’ αυτό και θα επιλέξω το 1Χ σε απόδοση 1.97 στο Pamestoixima.gr.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο livestreaming, μεγάλη ποικιλία από pre&live αγώνες και cashout κάθε στιγμή του αγώνα.

Δυάδα απόδοσης 4.07
18:00
Μονπελιέ - Λυών
1.97
21:45
Φιορεντίνα - Ίντερ
Goal/goal & over 2,5
2.07
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις