Φουλ στο τρίποντο τη δεύτερη μέρα

Προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά Euroleague: Με δύο αναμετρήσεις της Euroleague ασχολείται ο #Dogass, με αποδόσεις που φτάνουν το 4.10.

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα έχουμε τη δεύτερη μέρα της πρώτης αγωνιστικής στην Euroleague. προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague: Μπαρτσελόνα vs Ολυμπιακός

Οι Καταλανοί δεν έχουν ξεκινήσει καλά μέχρι στιγμής. Έχασαν το Supercopa από τη Ρεάλ και μετά ηττήθηκαν εκ νέου από την Γκραν Κανάρια. Στο τελευταίο τους παιχνίδι έκαναν τα εύκολα-δύσκολα και κέρδισαν την Μπασκόνια με 89-74. Ο Βέσελι ήταν εξαιρετικός με 15 πόντους. Σοκ με την είδηση του προβλήματος υγείας του Κάιλ Κούριτς.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός συνέχισε από εκεί που τελείωσε πέρυσι. Πήρε το Σούπερ Καπ απέναντι στον Παναθηναϊκό με 67-52. MVP ο εξαιρετικός Μουσταφά Φαλ.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Εκτίμηση: Η κατάσταση είναι υπέρ του Ολυμπιακού που δείχνει να έχει μπει καλύτερα στη σεζόν. Εδώ θα πάρουμε δύο επιλογές. Ο Τόμας Γουόκαπ έχει ξεκινήσει φουριόζος τη σεζόν σε άμυνα και επίθεση. Επιθετικά δείχνει να εμπιστεύεται πιο πολύ τον εαυτό του. Έτσι θα πάρουμε το over 0,5 τρίποντο σε οριακά αποδεκτή απόδοση.

Ακόμη, θα πάρω και τα over 1,5 τρίποντα του Άλεξ Αμπρίνες. Ο Ισπανός γκαρντ-φόργουορντ ελλείψει Κούριτς θα παίξει περισσότερο. Στις εγχώριες διοργανώσεις σουτάρει πάρα πολύ. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν μπει καλά στον αγωνιστικό χώρο, να βγάλει το όριο από το πρώτο ημίχρονο.

Βίρτους Μπολόνια vs Μονακό

Η Βίρτους κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς απέναντι στη Σάσαρι με 72-69. Στην πρώτη αγωνιστική κέρδισε στη Νάπολι με 89-77. Εξαιρετικός ο Μίκι με 23 πόντους.

Από την άλλη, η Μονακό ανέβασε κατακόρυφα το μπάτζετ της. Έφερε παίκτες με σημαντικές παραστάσεις όπως οι Μοερμάν, Λόιντ και Οκόμπο. Στη γαλλική Pro A έκανε το 3/3 και βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Εκτίμηση: Βάσει ρόστερ, η Μονακό έχει τεράστιο προβάδισμα, όμως ο Σέρχιο Σκαριόλο έχει άλλον αέρα μετά το Ευρωμπάσκετ. Επομένως δεν θα μπλέξω με σημείο. Μου αρέσει πολύ μία combo επιλογή. Η Βίρτους δεν διαθέτει δυναμικό ψηλό στο ρόστερ οπότε, ο Ντόντα Χολ έχει πλεονέκτημα. Έτσι θα πάρω το over 7,5 πόντων του σε συνδυασμό με το over 4,5 των ριμπάουντ του.

Ακόμη θα πάρω το over 1,5 τρίποντα του Μάικ Τζέιμς (για να το βάλω δυάδα με το τρίποντο του Τόμας Γουόκαπ).

Ειδικό
21:30
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
Αμπρίνες over 1,5 τρίποντα
2.10
BET: 25 units
Fun bet
21:30
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
Γουόκαπ over 1,5 τρίποντα
4.15
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 2.56
21:30
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
Γουόκαπ over 0,5 τρίποντα
1.65
21:30
Βίρτους Μπολόνια - Μονακό
Τζέιμς over 1,5 τρίποντα
1.55
BET: 20 units
Combo
21:30
Βίρτους Μπολόνια - Μονακό
Χολ over 7,5 πόντοι & over 4,5 ριμπάουντ
2.42
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις