Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 4/10): Επιστροφή στα «αστέρια»

ακτινογραφία

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 4/10): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ίντερ – Μπαρτσελόνα (22:00): Μετά την ήττα στο Μιλάνο απ’ τη Ρόμα οι δύο επόμενοι αγώνες κρίνουν το μέλλον του Ιντζάκι. Βρίσκεται ήδη στο – 8 απ’ την κορυφή και το κλίμα είναι βαρύ. Αντίθετα η Μπάρτσα «πάτησε» για πρώτη φορά στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 833 μέρες. Η Μπαρτσελόνα ναι μεν θα έχει απουσίες, όμως είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται πια για άλλη ομάδα και αυτό φαίνεται και από το ρεκόρ 7-0-1 που έχει στις 8 τελευταίες επίσημες αναμετρήσεις της. Πάμε με το goal/goal  στο 1.60 της Novibet.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Τότεναμ (22:00):Μετά την νίκη επί της Ουνιόν η ομάδα του Ολιβερ Γκλάζνερ έφτασε σε τρίτη σερί νίκη στις επίσημες εμφανίσεις της, απέχει ένα τρίποντο από την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα. Ήττα για την Τότεναμ στο ντέρμπι του Β. Λονδίνου και απότομη προσγείωση. Περιμένουμε αντίδραση απ’ τους φιλοξενούμενους.  Επιλέγουμε το 2-3 γκολ που καλύπτει πολλά ενδεχόμενα  στο 2.ο7 του Pamestoixima.gr.

Πόρτο – Λεβερκούζεν (22:00): Η ομάδα του Λεβερκούζεν δέχτηκε ακόμα μία σφαλιάρα και έχει κάνει τη χειρότερη αρχή της στην κατηγορία μετά από τη σεζόν 1982-1983. Η Πόρτο απ’ την άλλη είναι σε δύσκολη θέση μετά τις δύο ήττες και χρειάζεται επειγόντως τη νίκη για να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης. Έχει πάρει ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Μπράγκα. Επιλέγουμε άσο στο τίμιο 2.12 της Stoiximan.

Κλαμπ Μπριζ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00): «Τρελαίνει κόσμο» στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μπριζ καθώς τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Λέβερκουζεν, διαδέχτηκε την περασμένη αγωνιστική το εκκωφαντικό διπλό στην έδρα της Πόρτο. Στόχος το διπλό για την Ατλέτικο που θα τη βάλει πολύ δυναμικά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.   Το goal/goal προσφέρεται  στο 1.80 του Pamestoixima.gr.

Άγιαξ – Νάπολι (22:00): Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε φουλ φόρμα. Καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες το ματς με την Τορίνο στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με την Αταλάντα. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, με τον Αγιαξ να βρίσκεται σε «κακό φεγγάρι».  Δύσκολο να χάσει η Νάπολι. Οπότε Χ2 ΔΕ στο 1.69 της Novibet.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις