Αγγλoιταλική δυάδα στο 2.64

στοίχημα

Στοίχημα: Επιστροφή στην εγχώρια δράση των πρωταθλημάτων και ο Μαυρόπουλος ποντάρει σε δυάδα του 2.64 με στόχο το κέρδος.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Τα λέμε ξανά μετά από δύο σχεδόν εβδομάδες, αφού επέλεξα την αποχή στο διάστημα των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Επιστροφή λοιπόν στο στοίχημα με αναμετρήσεις σε Αγγλία και Ισπανία.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Ξεκινάμε από την Αγγλία και το μεσημεριανό ντέρμπι του Λονδίνου, ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τότεναμ στο «Emirates». Οι γηπεδούχοι πέρασαν σαν σίφουνας από την Μπρεντφορντ με 0-3. Παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας στην πλάτη της σχετικά βαρύ πρόγραμμα. Η ώρα των αποδείξεων έρχεται. Δύο σερί ντέρμπι με Τότεναμ σήμερα και Λίβερπουλ την επόμενη αγωνιστική, θα δείξει πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.  Οι φιλοξενούμενοι «σκόρπισαν» την Λέστερ με 6-2 στην έδρα τους. Αν πάρουν το τρίποντο σήμερα, θα πιάσουν κορυφή. Μεσοβδόμαδα έχει το σημαντικό ματς στην Φρανκφούρτη για το Champions League, όμως το ντέρμπι σήμερα προέχει.

Δύο ομάδες με τρομερή ποιότητα στην μεσοεπιθετική τους γραμμή. Δύσκολο να μην δούμε το αμφίτερμα σε μια τέτοια αναμέτρηση.

Στοίχημα: Forza-τη η Νάπολι 

Στην Ιταλία τώρα, νωρίς το απόγευμα η Νάπολι υποδέχεται την Τορίνο. Πολύ καλή η μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας του Σπαλέτι, αφού παραμένει αήττητη στην πρώτη επτάδα αγώνων, με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ και στο Champions League μετρά δύο στα δύο στον όμιλο. Ιδανικό θα είναι να συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό, ξεπερνώντας το σχετικά βατό εμπόδιο της Τορίνο, ώστε να έχει περισσότερη αξία το διπλό την προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στην Μίλαν.  Η Τορίνο προέρχεται από τρεις  ήττες, στα τελευταία τέσσερα ματς. Η τελευταία ήττα, ήταν από την Σασσουόλο και μάλιστα στην έδρα της. Στην διακοπή είχε χρόνο για δουλειά, όμως με την επανέναρξη «πέφτει» στα βαθιά.

Συνέχεια στο πολύ καλό σερί της θέλει να δώσει η Νάπολι. Έχει βγάλει εις πέρας και πιο δύσκολες αποστολές φέτος και με όπλο την φόρμα και την ψυχολογία, θα βρει τρόπο να πάρει το τρίποντο.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Δυάδααπόδοσης 2.64
14:30
Άρσεναλ - Τότεναμ
Goal/goal
1.61
16:00
Νάπολι - Τορίνο
1
1.64
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις