Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 30/9): Ανώτερη η Μπιλμπάο

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 30/9): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Αννόβερο – Αμβούργο (19:30): Η πρώτη τετράδα της δεύτερης κατηγορίας της Bundesliga παίζουν μεταξύ τους. Η πρωτιά του Αμβούργου περνά απ’ το Αννόβερο. Οι γηπεδούχοι έχουν την τρίτη καλύτερη επίθεση, ενώ οι φιλοξενούμενοι την καλύτερη άμυνα. Οι πρωτοπόροι έχουν να χάσουν από τις 19 Αυγούστου, δείχνοντας πως είναι έτοιμοι για την επιστροφή τους στην πρώτη κατηγορία.  Το ενδεχόμενο να μην χάσουν σε συνδυασμό με under 3,5  πληρώνει με 2.10 στη Novibet.

Πάντερμπορν – Ντάρμσταντ  (19:30):Τις δύο ομάδες τις χωρίζει ένας πόντος. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να ρεφάρουν την ήττα απ’ την Γκρόιτερ Φιρτ. Οι φιλοξενούμενοι είναι απ’ τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες της κατηγορίας που θα βρίσκεται στην πεντάδα. Επιλέγουμε το goal/goal και over στο 1.67 του Pamestoixima.gr, λόγω επιθετικής ικανότητας των ομάδων.

Μπάγερν – Λεβερκούζεν (21:30): Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε κρίση στο πρωτάθλημα. Η τελευταία φορά που ουδεμία τους ήταν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας πριν από ραντεβού τους ήταν στη σεζόν 2006-2007. Υπάρχουν σενάρια ότι οι παίκτες της Μπάγερν δεν θέλουν τον Νάγκελσμαν. Η διοίκηση προσπάθησε να γεφυρώσει το χάσμα πάντως. Η Λεβερκούζεν έχει μόνο επιθετικές αναλαμπές ως τώρα στη σεζόν και σπάνιες μέρες αμυντικής ηρεμίας. Ουδέν κατορθώνει να κάνει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Θα πάμε με την αντίδραση των γηπεδούχων. Επιλέγουμε άσο και over 2,5  στο   1.57 της Stoiximan.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Αλμερία (22:00): Πολύ καλή η εκκίνησή της στη σεζόν για την Μπιλμπάο που, φιγουράρει σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.  Με αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρες ιδέες στο παιχνίδι της. Σε αντίθεση με την Αλμερία, η οποία  σίγησε από τη στιγμή που έχασε τον σκόρερ της, Ουμάρ Σαντίκ, και ακόμα δείχνει να ψάχνεται. Σε πολύ καλύτερη κατάσταση η Αθλέτικ.  Ο άσος έχει προβάδισμα σε συνδυασμό με το  under 3,5 στο 2.12 του Pamestoixima αξίζει.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο livestreaming, μεγάλη ποικιλία από pre&live αγώνες και cashout κάθε στιγμή του αγώνα.

Ανζέ – Μαρσέιγ (22:00): Το  1-0 της Ανζέ στην Κυανή Ακτή επί της Νις ήταν η δεύτερη συνολικά νίκη που της επέτρεψε να απομακρυνθεί έστω και προσωρινά από την επικίνδυνη ζώνη. Ισοπαλία για την Μαρσέιγ στο τελευταίο ματς με τη Ρεν. Οι Μασσαλοί είναι ποιοτικά ανώτεροι με ανάσες πλέον, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν ψυχολογία απ’ τις δύο συνεχόμενες νίκες. Οπότε goal/goal  στο 1.68 της Novibet.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις