Μακροχρόνια Σούπερ Καπ: Κρίνεται ο πρώτος τίτλος της σεζόν

Μακροχρόνια Σούπερ Καπ

Μακροχρόνια Σούπερ Καπ: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Κολοσσός Ρόδου και Προμηθέας Πάτρας μάχονται για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Οι επίσημες υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων ξεκινάνε με την διεξαγωγή του Σούπερ Καπ  στη Ρόδο για 3η συνεχόμενη σεζόν μετά από μια μακρά πάυση από το μακρινό 1986-1987, και εμείς ετοιμαζόμαστε να παρακολουθήσουμε ματσάρες. Μακροχρόνια Σούπερ Καπ

Μακροχρόνια Σούπερ Καπ

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Κολοσσός Ρόδου και Προμηθέας Πάτρας οι ομάδες που θα διασταυρώσουν τα μπασκετικά τους ξίφη στα παρκέ της Ρόδου. Με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Λάρισα να μην της επιτρέπει να αγωνιστεί, την θέση της παίρνει ο Κολοσσός που την περσινή σεζόν τερμάτισε τρίτος στη βαθμολογία της Basket League καταγράφοντας μια ενδιαφέρουσα πορεία.

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δεν προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ. Και αυτό λογικό, μιας και ομάδα που νικάει δεν αλλάζει. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποχώρησε και βρήκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ, με αυτή να είναι δίχως αμφιβολία η σημαντικότερη απουσία κα αλλαγή στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο πρώην ΝΒΑer Αϊζέια Κάαναν είναι εκείνος που αντικατέστησε τον Ελληνοαμερικανό γκάρντ. Η frontline των “ερυθρολεύκων” ενισχύθηκε με τους Πίτερς, Μπολομπόι και Μπλάκ, ενώ αξίζει να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Πρίντεζης κρέμασε τα μπασκετικά του παπούτσια. Ο Ολυμπιακός είχε εντυπωσιακή παρουσία στα φιλικά, κάνοντας το τρομερό 7/7.

Novibet – Το Cash out* όπως θα ήθελες να είναι

Αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά, ο Προμηθέας. Οι Πατρινοί, προχώρησαν σε αλλαγές στο ρόστερ με «καπετάνιο» τον Μάκη Γιατρά προκειμένου να δείξουν ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο την νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, στα χρώματα της ομάδας από την Πάτρα ντύθηκαν οι Κόντιτ, Έλεμς, Τσαϊρέλης, Γιάνγκ, Κακλαμανάκης, Κάουαν, Φάντερμπερκ, Κουλμπόκα και Μουράτος, με τους Γκίκα και Σίμπσον να ανανεώνουν. Την πόρτα της εξόδου είδαν οι Φόστερ, Άντριτς και Γκράντ.

Στον Παναθηναϊκό, μια νέα αρχή έγινε και μια νέα ομάδα χτίζεται. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι ο νέος προπονητής του «Εξάστερου», με τις αλλαγές στο ρόστερ να είναι πολλές και την νοοτροπία επίσης αλλαγμένη. Από την περσινή ομάδα παρέμειναν μόνο οι Μποχωρίδης, Παπαγιάννης, Μαντζούκας και Χουγκάζ, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Αργύρη Πεδουλάκη να προχωρά σε ολική ανοικοδόμηση. Πρόσωπα των ημερών αναμφίβολα ο Ματέους Πονίτκα και ο Μάριους Γκριγκόνις που είναι εκείνοι που θα αναλάβουν μεγάλο μέρος του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού αλλά ακόμα δεν έχουν φορέσει τα πράσινα. Στο «τριφύλλι» ψάχνουν επίσης και παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ντέρικ Ουίλιαμς στην θέση «4». Η εικόνα πάντως του Παναθηναϊκού στο τουρνούα «Παύλος Γιαννακόπουλος», ήταν αν μη τι άλλο θετική κυρίως στον αμυντικό τομέα, αλλά η ομάδα ακόμα χρειάζεται βελτίωση πριν μπούμε στα επίσημα.

Η τελευταία ομάδα που θα μας απασχολήσει, είναι ο Κολοσσός Ρόδου. Ο Κολοσσός, σχεδόν από το… πουθενά θα βρεθεί να διεκδικεί έναν επίσημο τίτλο νωρίς στη σεζόν. Με τον Ηλία Παπαθεοδώρου στο τιμόνι, η ομάδα από την Ρόδο θέλει να διατηρήσει την καλή της εικόνα στο παρκέ, και να εξασφαλίσει εύκολα την παρουσία της στα πλέι-οφ της Basket League. Στα μεταγραφικά του καλοκαιριού για τον Κολοσσό, αποκτήθηκαν οι Μορέιρα, Όσμπορν, Γιαννόπουλος, Κατσίβελης, Στεφάνοβιτς, Χρυσικόπουλος, Μπαρσέλο, Ιορδάνου και Στάρκς, με τις αλλαγές και στο συγκεκριμένο ρόστερ να είναι αρκετές. Η ομάδα του Παπαθεοδώρου δεν έχει προς το παρόν αποτυπώσει τις προσδοκίες όλων στο παρκέ, μιας και στα ανεπίσημα ματς (φιλικά) μετράει 1 νίκη και 3 συνεχόμενες ήττες, προβληματίζοντας με την εικόνα της.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Κλείνοντας, ο Ολυμπιακός είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του Σούπερ Κάπ σύμφωνα με τις αποδόσεις του Pamestoixima.gr, στο 1.35. Ακολουθεί ο Παναθηναϊκός στον τριπλασιασμό 3.00, ενώ Κολοσσός Ρόδου και Προμηθέας Πατρών βρίσκονται και οι δύο σε απόδοση 30.00 για να σηκώσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Ποιος θα σηκώσει την πρώτη κούπα της χρονιάς;

 

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις