Στην προεπιλογή ο Άμραμπατ της ΑΕΚ

Μουντιάλ

Στην προεπιλογή του Μαρόκου φαίνεται πως θα βρίσκεται ο μέσος της Ένωσης, Νόρντιν Άμραμπατ, ενόψει Μουντιάλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Μαρόκο ο εξτρέμ της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ, βρίσκεται στην προεπιλογή του Ομοσπονδιακός τεχνικού, Ουαλίντ Ρεγράγκι και έχει πιθανότητες να κερδίσει τη θέση του στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο 35χρονος εξτρέμ επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της ΑΕΚ με στόχο να πάει στο Copa Africa. Τελικά, δεν κλήθηκε, όμως έχει ελπίδες να βρεθεί τον Νοέμβριο στο Μουντιάλ. Όπως αναφέρει το  «rue20.com» ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μαρόκο, Ουαλίντ Ρεγράγκι, έχει τον πολύπειρο ακραίο επιθετικό στην προεπιλογή των 50 παικτών που θα ταξιδέψουν στο Σαλέ για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out

Από εκεί οι 30 θα πετάξουν στην Ισπανία για το βασικό στάδιο. Όπως επισημαίνουν οι Μαροκινοί ο εκλέκτορας της εθνικής τους ομάδας έχει κάνει εκπλήξεις στις επιλογές του και μεταξύ αυτών είναι οι κλήσεις του Νόρντιν Άμραμπατ, του μεσοεπιθετικού της Τσέλσι, Χακίμ Ζίγιεχ και άλλων έμπειρων ποδοσφαιριστών που αναμενόταν να μείνουν εκτός.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις