Για την πρόκριση στο Πλζεν

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος για το ματς της Πλζεν κόντρα στην Καραμπάχ αλλά και από δύο μεγάλους αγώνες για το Λίγκ Καπ Αγγλίας.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, άλλη μία χρονιά ξεκίνησε και εμείς δεν μπορούμε να είμαστε απών αφού τα πρωταθλήματα και οι διοργανώσεις αρχίζουν και παίρνουν φωτιά. Αν και τρίτη έχουμε ματς από τα προκριματικά του Champions League αλλά και από το EFL Cup της Αγγλίας. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Βικτόρια Πλζεν – Καραμπάχ

Πήρε αυτό που ήθελε από το Τοφίκ Μπαχράμοφ η Πλζεν αφού κράτησε το 0-0 κόντρα στην αρκετά επιθετική και ορεξάτη Καραμπάχ. Στην Τσεχία όμως οι ρόλοι θα αντιστραφούν και η Βικτόρια θα είναι αυτήν που θα προσπαθήσει να κάνει παιχνίδι κατοχής και να βρει το γκολ όσο πιο νωρίς γίνεται. Έχει αρκετό κόσμο και δυνατή έδρα που πιστεύω δύσκολα θα χάσει την πρόκριση κόντρα σε μία ομάδα που εκτός συνόρων τα βρίσκει σκούρα. Επιλέγουμε την πρόκριση των Τσέχων σε ικανοποιητική απόδοση για δυάδα. προγνωστικά

Στίβενεϊτζ – Πιτέρμπορο

Πάμε στο νησί τώρα και συγκεκριμένα στο Στίβενεϊτζ όπου η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την Πιτέρμπορο για το EFL Cup. Τις δύο ομάδες τις χωρίζει μία κατηγορία και αυτό πιστεύω θα παίξει αρκετό ρόλο αφού και οι δύο θα κάνουν λίγες αλλαγές στο βασικό τους σχήμα. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα πέντε ματς του πρωταθλήματος με τέσσερις νίκες ενώ τις ίδιες νίκες σε ισάριθμα ματς έχει πετύχει και η Πιτέρμπορο. Άλλη μία χρονιά που ο Κλαρκ-Χάρις θα είναι ο αρχισκόρερ της ομάδας και πιθανό να τον δούμε και πρώτο σε ολόκληρη την κατηγορία μιας και έχει ξεκινήσει με πέντε γκολ. Δυνατό ματς και για αυτό και τα line είναι μοιρασμένα αλλά θα επιλέξουμε την νίκη των φιλοξενούμενων με κάλυψη στο draw no bet.

Στόκπορτ – Λέστερ

Τέλος, κλείνουμε με την Λέστερ η οποία αντιμετωπίζει ομάδα από την League 2 σε ένα ματς που έχει ξεκάθαρο φαβορί και ο καθένας μπορεί να καταλάβει τον λόγο. Η Στόκπορτ είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει τις «αλεπούδες» σε ένα ματς που θα χαρίσει αρκετές εμπειρίες στους γηπεδούχους ποδοσφαιριστές αλλά και οπαδούς. Η Στόκπορτ μπορεί να είναι η νεοφώτιστη στην κατηγορία της αλλά εκτιμάται πως είναι από τα πρώτα φαβορί για άνοδο, ακόμα και μετά τις τέσσερις ήττες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Πιστεύω θα δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες αφού και η Λέστερ αναμένεται να κάνει αλλαγές. Το goal/goal είναι άνω του διπλασιασμού και θα το επιλέξω.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 2.80
21:45
Στίβενεϊτζ - Πιτέρμπορο
2 DNB
1.75
22:00
Βικτόρια Πλζεν - Καραμπάχ
Πρόκριση: Βικτόρια Πλζεν
1.60
Μονό
21:45
Στόκπορτ - Λέστερ
Goal/goal
2.05
Μονό
21:45
Στίβενεϊτζ - Πιτέρμπορο
Γκολ Κλάρκ - Χάρις
2.75
Μονό
21:45
Στόκπορτ - Λέστερ
Γκολ Πέρεζ Αγιόθε
3.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις