Πληρώνουν όμορφα τα γκολ και η παράδοση

Πληρώνουν όμορφα τα γκολ και η παράδοση

Προγνωστικά: Στα γκολ και στην παράδοση στηρίζεται σήμερα ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος εστιάζοντας το ενδιαφέρον του σε δύο αγώνες

Καλησπέρα, καλησπέρα. Τετάρτη σήμερα και η ποδοσφαιρική δράση ακουμπάει το κόκκινο. Τα προκριματικά του Europa Conference League και το Κορεάτικο πρωτάθλημα έχουν σήμερα την τιμητική τους στα προγνωστικά μας και εμείς αρχίζουμε για ακόμα μία φορά το ταξίδι μας στο κουπόνι.

Προγνωστικά: Γκανγκβόν – Γιεονμπούκ

Το μεσημέρι της Τετάρτης αρχίζει με μία σούπερ αναμέτρηση, ανάμεσα σε Γκανγκβόν και Γιεονμπούκ για το Κορεάτικο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν για πρωτάθλημα ξεκάθαρα πλέον, με την χθεσινή αναποδιά της Ουλσάν, να τους βάζει για τα καλά στο κόλπο. Φυσικά για να καλύψει την διαφορά των έξι πόντων πρέπει να κερδίσει κάθε ματς από εδώ και πέρα, οπότε μιλάμε για μία αναμέτρηση... μίνι τελικό για όλους στο στρατόπεδο τους. Από την άλλη οι γηπεδούχοι είναι ανταγωνιστικοί εντός έδρας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν διαθέτουν την ποιότητα των αντιπάλων, ούτε και την δίψα. 

Η Γιεονμπούκ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, έχει αρχές και κλάση ενώ διαθέτει μερικούς αρκετά ιδιαίτερους παίκτες. Θα το παλέψει η Γκανγκβόν, αλλά το ματς στοιχηματικά γέρνει προς τα δεξιά. Κρατάμε το διπλό στο 2.15 του Stoiximan.

Ρίγα – Ζιλ Βιθέντε

Πάμε και στο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η Ρίγα φιλοξενεί την Ζιλ Βιθέντε, στο πρώτο παιχνίδι του συγκεκριμένου ζευγαρώματος. Οι Λετονοί έχουν εντυπωσιάσει στους δύο πρώτους προκριματικούς γύρους, παίζουν ουσιαστικό ποδόσφαιρο και κρατάνε με ευκολία τα αποτελέσματα. Ειδικά στην έδρα τους έχουν χτίσει ιδανική παράδοση, δημιουργώντας ένα «ιδιαίτερο» κάστρο το οποίο… δεν φαίνεται ακόμα να πέφτει. Η Ζιλ Βιθέντε ναι μεν προέρχεται από ένα ανώτερο πρωτάθλημα, αλλά είναι άπειρη από ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σε τέτοιες έδρες… μπορεί εύκολα να κολλήσει. Ίσως προκριθεί τελικά αλλά σίγουρα η πρώτη αναμέτρηση, θα είναι περισσότερο υπόθεση των γηπεδούχων. 

Χαμηλά για τα δεδομένα της αναμέτρησης παίζεται η Ζιλ Βιθέντε ως φαβορί, κρατάμε το 1Χ και over 1,5 στο 2.57. 

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
13:30
Γκανγκβόν - Γιεονμπούκ
2
2.15
Μονό
20:00
Ρίγα - Ζιλ Βιθέντε
1Χ & over 1,5
2.57
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις