Εκτός ρυθμού και… 2.30

Εκτός ρυθμού και... 2.30

Ήρθε και η σειρά του Champions League να κουνήσει σεντόνι μετά το Europa League, με τις πρωταθλήτριες Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους να ρίχνονται στη μάχη της πρόκρισης με την πλάτη στον τοίχο! Η Ρεάλ στο πρώτο παιχνίδι της σειράς γνώρισε την ήττα μέσα στο… σπίτι της με 2-1, με τη Μάντσεστερ Σίτι να πραγματοποιεί εκπληκτική εμφάνιση με αρχιμαέστρο τον Ντε Μπρόινε που σκόραρε και μοίρασε μια ασίστ.

Οι «πολίτες» θέλουν να σπάσουν την κατάρα της Ευρώπης και να αποδείξουν πως μπορούν να κάνουν την υπέρβαση, μετά και την απώλεια του Κυπέλλου Αγγλίας αλλά και του πρωταθλήματος, και θα προσπαθήσουν να σώσουν την χρονιά με το βαρύτιμο τρόπαιο με τα… μεγάλα αυτιά. Η «βασίλισσα» επέστρεψε στην κατάκτηση της La Liga έπειτα από τρία χρόνια αποδίδοντας καλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο, με την ομάδα του Ζιντάν να μην συναντάει δυσκολίες στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων και με μπροστάρη τον Μπενζεμά, να πανηγυρίζει στο τέλος.

Η Ρεάλ ταξίδεψε το «Έτιχαντ» χωρίς τους Ράμος, Μπέιλ, Ροντρίγκες και Ντίαθ ενώ αμφίβολοι είναι και οι Αζάρ, Μαρσέλο. Στη Σίτι Πεπ Γκουαρδιόλα θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Αγουέρο και Μεντί. Μιλάμε για δυο επιθετικές ομάδες που θέλουν να έχουν την μπάλα στα πόδια τους και να ελέγχουν το παιχνίδι, δημιουργούν πολλές ευκαιρίες και σκοράρουν πολλά γκολ. Στην άκρη των πάγκων και των δύο ομάδων, μιλάμε για δυο εξαίρετους προπονητές που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, δυο μάστερ στην τακτική και στο καλό ποδόσφαιρο και για δυο κορυφαίες προσωπικότητες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που έχουν ανεβάσει το επίπεδο στην προπονητική. Όλο αυτό το σκηνικό δίνει άλλο πρεστίζ στον αποψινό αγώνα που θα μπορούσε να είναι ο τελικός της διοργάνωσης. Με τη Ρεάλ να κυνηγάει νωρίς το γκολ για να έχει ελπίδες πρόκρισης και την Σίτι να σκοράρει κατά ριπάς στην έδρα της το να σκοράρουν και οι δύο μοιάζει να είναι η βάση του παιχνιδιού.

Η άλλη πρωταθλήτρια της βραδιάς, η Γιουβέντους, μετά και την 9η σερί κατάκτηση του πρωταθλήματος αποδεικνύοντας πως δεν έχει αντίπαλο στην Ιταλία, θέλει να φέρει τούμπα την κατάσταση στον επαναληπτικό με την Λιόν καθώς η ήττα στη Γαλλία την έφερε με την πλάτη στο τοίχο. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι παρόλο που κατέκτησε ακόμα ένα τρόπαιο, δεν έδειξε και την καλύτερη εικόνα που θα μπορούσε με τρεις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Φάνηκε να είναι εκτός ρυθμού, ενώ φήμες θέλουν τη διοίκηση να αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του Ιταλού προπονητή.

Η νίκη και η πρόκριση είναι μονόδρομος για την ομάδα του Τορίνο εάν θέλει να πρωταγωνιστήσει και στην Ευρώπη και φυσικά να θέσει τις βάσεις παραμονής του Σάρι. Στην αντίπερα όχθη, η Λιόν αφού… κατάφερε να μείνει εκτός Ευρώπης κατακτώντας την 7η θέση, έχασε και στον τελικό του Λιγκ Καπ από την Παρί Σεν Ζερμέν την προηγούμενη εβδομάδα χάνοντας στα πέναλτι μένοντας έτσι αυτή τη χρονιά με το όνειρο του Champios League. Οι «λιονέ» θα κυνηγήσουν στην Ιταλία ένα καλό αποτέλεσμα παίζοντας αμυντικά και κυρίως με τους δείκτες του ρολογιού. Η Γιουβέντους θα ασκήσει όπως είναι φυσιολογικό μεγάλη πίεση δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες ψάχνοντας τον Ρονάλντο που έχει σκοράρει 31 φορές φέτος.

Η επιλογή μας εδώ θα είναι με τα κόρνερ καθώς πολλά σουτ θα πάνε προς την εστία των Γάλλων, με τον Λόπες να έχει πολλή δουλειά.

Μονό

22:00  Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Goal/goal (1.53)

Μονό

22:00 Γιουβέντους – Λιόν: Over 10 κόρνερ ΑΗ (2.30)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις