Με τους Μπρέιβς και τους Κάρντιναλς

Προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Με δύο αναμετρήσεις ασχολείται ο Παναγιώτης Δογαντζής στην αμερικανική MLB σε τιμές κοντά στο διπλασιασμό.

Καλημέρα σε όλους. Πέρασαν πολύ εύκολα οι Τζάιαντς αλλά, μας χάλασαν το απόλυτο οι Μάρλινς στην τελευταία στήλη. Προχωράμε με σημερινά προγνωστικά μπέιζμπολ.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Συνεχίζουν στις νίκες οι Κάρντιναλς

Τα ξημερώματα οι Κάρντιναλς κέρδισαν με 4-3 τους Φίλις. Πήραν το 6ο, 7ο και 8ο inning με 1-0 επί μέρους σκορ με αποτέλεσμα να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Σήμερα θα ξεκινήσει ο Μάιλ Μίκολας που δίνει 2.87 run μέσο όρο. Από την άλλη, οι Φίλις θα ξεκινήσουν στο ανάχωμα με τον Άαρον Νόλα που δίνει κατά μέσο όρο 3.2 run. Πάνω σε αυτή τη διαφορά θα πατήσουμε και θα εμπιστευτούμε το μομέντουμ των Κάρντιναλς, καθώς θα παλέψουν για να μην χάσουν αυτή τη σειρά. Νίκη των Κάρντιναλς σε απόδοση διπλασιασμού.

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Ντέρμπι από τα παλιά στην Ατλάντα

Πρώτο ματς της σειράς. Οι Μπρέιβς σκούπισαν τους Νάσιοναλς και μπαίνουν με καλή ψυχολογία στη σειρά με τους Μετς. Σήμερα στο ανάχωμα θα ξεκινήσει ο Μαξ Φριντ, ο οποίος δίνει 2.52 run μέσο όρο και στο τελευταίο του παιχνίδι δεν έδωσε κανένα run. Με δύο νίκες και δύο ήττες έφυγαν από τη σειρά με τους Μάρλινς οι Μετς. Σήμερα θα ξεκινήσει ο Μαξ Σέρτζερ που δίνει μέσο όρο 2.26 run. Η φόρμα των πρωταθλητών Μπρέιβς σε συνδυασμό με την έδρα, μας οδηγούν στο να τους εμπιστευτούμε. 

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
02:15
Κάρντιναλς - Φίλις
1
2.00
Μονό
02:20
Μπρέιβς - Μετς
1
1.93
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις