Ποιος θα είναι ο επόμενος Πάπας; Δείτε τις αποδόσεις

αποδόσεις επόμενος Πάπας

Ποιος θα είναι ο επόμενος Πάπας; Δείτε τις αποδόσεις για τον διάδοχο του Πάπα Φραγκίσκου, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες.

Συνεχίζουν να φουντώνουν φήμες γύρω από μια επικείμενη παραίτηση του Πάπα Φραγκίσκου. Σε πρόσφατες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ο Πάπας φαίνεται να είναι εντελώς ανήμπορος να σταθεί στα πόδια με αποτέλεσμα να χρειάζεται την βοήθεια τρίτων για να σηκωθεί από την καρέκλα. επόμενος Πάπας αποδόσεις

Ο διεθνής Τύπος κάνει αναφορά όλες αυτές τις ημέρες σε νέες φήμες που σχετίζονται με ενδεχόμενη παραίτηση του πάπα Φραγκίσκου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Daily Mail ο Πάπας Φραγκίσκος ίσως σκοπεύει να υποβάλλει την παραίτησή του μετά την αναβολή ενός ταξιδιού και την σύγκληση μιας ασυνήθιστης συνάντησης.

Παράλληλα, ο ποντίφικας μόλις ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στον «διορισμό» 21 νέων καρδιναλίων. Οι 16 από αυτούς θα μπορούν να πάρουν μέρος στην εκλογή του νέου ποντίφικα, στο επόμενο κονκλάβιο.

Ο Φραγκίσκος στο παρελθόν δήλωσε ότι δεν αποκλείει να αποφασίσει να παραιτηθεί, σε περίπτωση που οι δυνάμεις του δεν είναι αρκετές για να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά του.

Σύμφωνα ωστόσο με πολλούς σχολιαστές, αυτό αποκλείεται να συμβεί όσο βρίσκεται εν ζωή ο προκάτοχός του, ο επίτιμος πάπας Βενέδικτος, ο οποίος παραιτήθηκε το 2013.

Επόμενος Πάπας αποδόσεις:

Μετά τις παραπάνω εξελίξεις, κυκλοφόρησαν αποδόσεις σχετικά με το ποιος θα είναι ο επόμενος Πάπας από τη Novibet.

Oscar Maradiaga
5.00
Luis Antonio Tagle
7.00
Christoph Schonborn
8.50
Matteo Zupi
8.50
Pietro Parolin
11.00
Robert Sarah
15.00
Sean Patrick O’Malley
15.00
Marc Ouellet
21.00
Mauro Piacenza
21.00
Peter Turkson
21.00
Malcolm Ranjith
26.00
Peter Erdo
26.00

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο της Novibet!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις