Ο κυρίαρχος Φαλ και ο «εξαφανισμένος» Μέικον

προγνωστικά Ευρωλίγκα με παίκτες να διεκδικούν την μπάλα σε αγώνα.

Επιλογές στα ειδικά παικτών από τους τρίτους τελικούς σε Ελλάδα και Ισπανία έχει ο Στυλιαράς.

Γεια χαρά σε όλη την παρέα του Κουβανέζου, από τις τελευταίες στήλες της σεζόν η σημερινή, αφού τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη σιγά σιγά ολοκληρώνονται. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ που έβαλα στο παιχνίδι μου.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε και τον δεύτερο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό και πλέον είναι μία νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στους βασικούς του στη σειρά μέχρι τώρα, οι οποίοι τον έχουν δικαιώσει πλήρως. Ένας από αυτούς είναι ο Μουστάφα Φαλ, ο οποίος κυριάρχησε σε μεγάλο βαθμό κάτω από τις ρακέτες στα δύο πρώτα παιχνίδια. Εκτιμώ πως απόψε θα κάνει ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση και θα πάω με το over 15,5 πόντων και ριμπάουντ του. Έχει δείξει άλλωστε πως μπορεί να κερδίσει στην επίθεση τον Παπαγιάννη, ενώ είναι συνεπής και στα ριμπάουντ (μάζεψε από 10 στους δύο πρώτους τελικούς).

Ακόμα, περιμένω και ένα καλό ματς επιθετικά από τον Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος έμεινε χαμηλά στις δύο πρώτες αναμετρήσεις με 2 και 3 πόντους αντίστοιχα. Βέβαια, στο ματς του ΟΑΚΑ ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού φορτώθηκε νωρίς με φάουλ και επί της ουσίας βγήκε εκτός κλίματος παιχνιδιού. Μπορεί ο Γουόκαπ να τιμωρήσει την κακή περιφερειακή άμυνα του Παναθηναϊκού και να συνεισφέρει εκτελεστικά για την ομάδα του. Επιλογή οι over 5,5 πόντοι του, ένα αν μη τι άλλο, αρκετά χαμηλό όριο.

Φεύγοντας από τα over των «ερυθρόλευκων», θα πάμε σε ένα under ενός «πράσινου». Πιο συγκεκριμένα, θεωρώ αρκετά πιθανό να επαληθευτεί το under 15,5 πόντων, ριμπάουντ και ασίστ του Νταρίλ Μέικον. Ο Αμερικανός έχει βοηθήσει ελάχιστα την ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό, δείχνοντας να μην έχει την αυτοπεποίθηση που είχε μέσα στη σεζόν. Εκτός των άλλων, ο Βόβορας δεν του δίνει ιδιαίτερα μεγάλο χρόνο συμμετοχής (15 λεπτά στο Game 1 με 7 pra και 12 λεπτά στο Game 2 με 9 pra), οπότε θα πάμε με το συνολικό under του.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Προγνωστικά μπάσκετ: Με δύο over στο «El Clasico»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα στον τρίτο τελικό για το ισπανικό πρωτάθλημα με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1. Οι Μαδριλένοι έχουν καταφέρει να καλύψουν το σημαντικό κενό που έχουν στη θέση του πλέι μέικερ με λύσεις εκ των έσω. Η βασικότερη ακούει στο όνομα Άνταμ Χάνγκα. Ο 33χρονος Ούγγρος στην κυριολεξία «τα κάνει όλα και συμφέρει» μέσα στο γήπεδο. Στους δύο πρώτους τελικούς βοήθησε σε όλους τους τομείς την ομάδα του με τον Τσους Ματέο (βοηθός του Πάμπλο Λάσο) να του δίνει πολύ χρόνο στο παρκέ. Το over 14,5 πόντων, ριμπάουντ και ασίστ του Χάνγκα μπήκε στα προγνωστικά μου. (23 και 17 στα δύο πρώτα ματς).

Τέλος, θα στηρίξουμε και τον καλό πασέρ Μπράντον Ντέιβις της Μπάρτσα. Πάρα το ύψος, του ο 30χρονος σέντερ έχει πολύ καλή αίσθηση του χώρου και μπορεί να μοιράσει πολύ καλά τη μπάλα όταν την έχει στο ποστ. Επιπλέον, το γεγονός ότι αντιμετωπίζει παίκτες όπως ο Ταβάρες και ο Πουαριέ, που είναι μεγάλα κορμιά, ενισχύει το ενδεχόμενο να πασάρει ακόμα περισσότερο τη μπάλα στους συμπαίκτες του. Επιλογή οι over 1,5 ασίστ του Ντέιβις. Κόντρα στη Ρεάλ φέτος σε ισπανικό πρωτάθλημα και Euroleague, ο παίκτης από την Ουγκάντα, έχει επιβεβαιώσει το over 1,5 στις ασίστ 5/6 φορές.

Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Combo
21:00
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Φαλ over 15,5 πόντοι & ριμπάουντ
1.83
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Γουόκαπ over 5,5 πόντοι
1.83
Δυάδα απόδοσης 3.51
21:00
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Μέικον under 15,5 PRA
1.80
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
Χάνγκα over 14,5 PRA
1.95
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
Ντέιβις over 1,5 ασίστ
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις