«Καθαρίζει» την πρωτιά

Προγνωστικά

Προγνωστικά για την τέταρτη αγωνιστική του Nations League με τέσσερα παιχνίδια ανάμεσα τους και αυτό της Ελλάδας.

Το Nations League και κατά συνέπεια η σεζόν πλησιάζουν προς το τέλος τους. Ευκαιρία για εμάς να δούμε προγνωστικά από τέσσερα παιχνίδια με τα φαβορί να είναι ξεκάθαρα.

Βόρεια Ιρλανδία – Κύπρος

Ξεκίνημα από το Δουβλίνο. Η Βόρεια Ιρλανδία πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από το Κόσοβο με σκορ 3-2. Στα θετικά ότι βρήκε δίχτυα μετά από τέσσερα παιχνίδια. Η Κύπρος γλύτωσε από μεγαλύτερο σκορ απέναντι στην Ελλάδα στο Βόλο. Ανύπαρκτη σε όλο τον αγώνα μοιάζει η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Παιχνίδι που θα κρίνει την παραμονή στην τρίτη κατηγορία το σημερινό και θα δώσω προβάδισμα στους γηπεδούχους που είναι καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Βόρεια Μακεδονία – Γιβραλτάρ

Οι γείτονες σκορπίστηκαν στα Σκόπια από την Γεωργία και βλέπουν την άνοδο να απομακρύνεται. Από την άλλη το Γιβραλτάρ πανηγύρισε τον βαθμό της ισοπαλίας με τη Βουλγαρία, σε μία αναμέτρηση που μπορούσε να πάρει και την νίκη. Προφανώς δεν τίθεται θέμα νικητή, αφού θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη να χάσουν βαθμούς οι γηπεδούχοι. Παρόλα αυτά περιμένω γενναία αντίσταση από το Γιβραλτάρ, όπως σε κάθε παιχνίδι στον όμιλο. Θα ποντάρω το 2-3 στο 2.50 της Novibet.

Προγνωστικά Γεωργία – Βουλγαρία

Συνεχίζω με προγνωστικά στον ίδιο όμιλο. Η Γεωργία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με τρεις σερί νίκες και δώδεκα γκολ (!), έχοντας γίνει ομάδα-φόβητρο στον όμιλο. Η Βουλγαρία παραπαίει. Over 1,5 και νίκη Γεωργίας στον διπλασιασμό, χωρίς πολλά πολλά.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Ελλάδα – Κόσοβο

Κλείνουμε με το παιχνίδι της Εθνικής μας. Δεν βρήκε αντίσταση από την Κύπρο και έκανε το 3/3. Με νίκη κλειδώνει και μαθηματικά την άνοδο και πάει τον Σεπτέμβρη να παίξει «φιλικά». Το Κόσοβο είναι επικίνδυνο, αλλά όχι τόσο ώστε να νικήσει το κίνητρο και την φόρμα της ομάδας του Πογιέτ. Άσος και under 3,5 στο 2.22 του PameStoixima.

Combo
16:00
Βόρεια Ιρλανδία - Κύπρος
1 & under 3,5
2.12
Μονό
19:00
Βόρεια Μακεδονία - Γιβραλτάρ
2-3 γκολ
2.50
Combo
19:00
Γεωργία - Βουλγαρία
1 & over 1,5
2.03
Combo
21:45
Ελλάδα - Κόσοβο
1 & under 3,5
2.22
Fun bet
21:45
Ελλάδα - Κόσοβο
Ακριβές σκορ: 2-0
6.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις