Στο Ντιτρόιτ το επίκεντρο, μυρίζει σκορ στο Κολοράντο

προγνωστικά μπέιζμπολ

Συνέχεια στα ταμεία θέλει να δώσει ο Παναγιώτης Δογαντζής με επιλογές μέχρι 2.53.

Καλημερα σε όλους. Δύο στις τρεις βασικές επιλογές χθες και η τρίτη χάθηκε για ένα run. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τρεις αναμετρήσεις στα προγνωστικά μπέιζμπολ.

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Τάιγκερς vs Μπλου Τζέις

Επιστροφή στις νίκες θέλουν οι Μπλου Τζέις(33-23) μετά την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι από τους Ρόιαλς. Ξεκινάει ο Μπέριος για την ομάδα του Τορόντο που παρ’ ότι έχει νίκες, δίνει πάνω από 5 run μ.ο.. Με βάση αυτό θα κινηθώ σήμερα σε μία επιλογή που μου αρέσει αρκετά. Θα πάρω τη νίκη των Τζέις σε συνδυασμό με το over 2,5 run των Τάιγκερς(23-33) καθώς, η ομάδα του Ντιτρόιτ έχει δύο σερί νίκες ,μπορούν να τους κοντράρουν αλλά, όχι να τους κερδίσουν. Ακόμη θα παρουμε και το over 3,5 strikeout του Έλβις Ροντρίγκεζ καθώς, παραδοσιακά οι Μπλου Τζέις σκοράρουν μετά το 5ο inning.

Η ποιότητα είναι αρκετή για τους Άστρος

Οι Άστρος συνεχίζουν τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Σήμερα ξεκινούν με ένα καλό πίτσερ, τον Λουίς Γκαρσία. Βρίσκουν απέναντί τους τους Μάρλινς που είναι σε φόρμα αλλά, ξεκινούν με τον Πάμπλο Λόπεζ ο οποίος, τον τελευταίο καιρό επιτρέπει αρκετά run. Με αυτό σαν γνώμονα θα παρω τη νίκη των περσινών φιναλίστ (με χάντικαπ -1,5).

Συνεχίζουν τα όρια πρόκληση στους Ρόκις

Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό της πληθώρας των εταιριών με τα τόσο χαμηλά όρια σε ομάδες όπως οι Ρόκις. Η ομάδα του Κολοράντο ,στα περισσότερα παιχνίδια της δίνει πολλά run και σήμερα θα ξεκινήσει ατο ανάχωμα ο Τσαντ Κουλ ο οπίος, δίνει σχεδόν 4 run μ.ο.. Από την άλλη, πλευρά βέβαια ξεκινάει ο Μασγκρόουβ ο οποίος, θεωρώ απίθανο να μην δεχθεί run απο τους χίτερ των Ρόκις ειδικά αν αναλογιστούμε ότι θα βρει απέναντί του τον εξαιρετικό Σ.Τζ.Κρον. Συνοψίζοντας θα πάρουμε το εξαιρετικό over 7,5 run σε απόδοση διπλασιασμού.
Ειδικό
02:10
Τάιγκερς - Μπλου Τζέις
Ε. Ροντρίγκεζ over 3,5 strikeout
2.07
Combo
02:10
Τάιγκερς - Μπλου Τζέις
2 & Τάιγκερς over 2,5 run
2.30
Δυάδα απόδοσης 2.53
02:10
Τάιγκερς - Μπλου Τζέις
2
1.49
03:10
Άστρος - Μάρλινς
1
1.70
Μονό
03:10
Άστρος - Μάρλινς
1(-1,5)
2.35
Μονό
04:40
Παδρες - Ρόκις
over 7,5 run
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις