Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 29/5) – Τελικός εκατομμυρίων στο «Γουέμπλεϊ»

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 29/5): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 29/5) - Τελικός εκατομμυρίων στο «Γουέμπλεϊ»

Χάντερσφιλντ – Νότιγχαμ Φόρεστ (18:30): Τελικός ανόδου στην Premier League. Αν δεν υπάρξει νικήτρια στην κανονική διάρκεια ακολουθεί ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί, πέναλτι. Διαιτητής ο Τζον Μος, τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του. Τεράστιο το διακύβευμα, μια άνοδος που εκτός όλων των άλλων, θα αποφέρει και έσοδα της τάξης των 200 εκατ. ευρώ για την ομάδα που θα ανέβει. Ποιοτική δυναμική της Νότιγχαμ, το πάνω χέρι όμως έχει η τυπικά γηπεδούχος λόγω του… απρόβλεπτου προπονητή της. Στο 3.50 ο άσος από το Pamestoixima.gr.

Ντεν Χάαγκ – Εξέλσιορ (19:00): Διπλά παιχνίδια, από φέτος δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Τρεις γύροι, βρισκόμαστε στον τελευταίο, η ομάδα που θα κερδίσει τον τελικό θα βρεθεί στην Eredivisie. Εξέλσιορ – Ντεν Χάαγκ 1-1 στο πρώτο ματς, με το σκορ να αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς και προμηνύεται ματς με νεύρα και ένταση, πιθανή η ισοπαλία στο 3.45 από τη Novibet.

Αλκορκόν – Έιμπαρ (21:00): Η Έιμπαρ με νίκη ανεβαίνει, το κάνει και με ισοπαλία αν δεν κερδίσει μία εκ των Αλμερία ή Βαγιαδολίδ, ενώ με ήττα θέλει είτε ήττα της Αλμερία, είτε να μην κερδίσει η Βαγιαδολίδ. Υπερτερεί σε ισοβαθμία με την Αλμερία, υστερεί με τη Βαγιαδολίδ, ενώ στην τριπλή τερματίζει δεύτερη. Στο χέρι των φιλοξενούμενων η άνοδος, ευδιάκριτη η διαφορά των δύο ρόστερ από τη βαθμολογική τους κατάταξη. Στο 1.40 το διπλό από την Betshop.

Βαγιαδολίδ – Ουέσκα (21:00): Η Βαγιαδολίδ για να ανέβει, θέλει μόνο νίκη και να περιμένει είτε να μην κερδίσει η Έιμπαρ, είτε να χάσει η Αλμερία, είτε να φέρουν ισοπαλίες και οι δύο. Υπερτερεί σε ισοβαθμία με την Έιμπαρ, υστερεί με την Αλμερία, στην τριπλή τερματίζει πρώτη. Αρκετές οι απουσίες της Ουέσκα, δύσκολα θα καταφέρει να αντισταθεί στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Ωστόσο, ο άσος σε τέτοιες αποδόσεις δεν γίνεται να πονταριστεί.

Λεγανές – Αλμερία (21:00): Η Αλμερία με νίκη ανεβαίνει, το κάνει και με ισοπαλία, αν δε φέρει ισοπαλία η Έιμπαρ, αλλά και με ήττα, αν δεν κερδίσει η Βαγιαδολίδ. Υπερτερεί σε διπλή ισοβαθμία με την τελευταία, υστερεί με την Έιμπαρ, ενώ στην τριπλή ισοβαθμία, τερματίζει τρίτη. Πήρε 1.000 εισιτήρια η Αλμερία, βάζει δωρεάν λεωφορεία η διοίκηση, ωστόσο στην έδρα της Λεγανές δεν έχει κερδίσει ποτέ (4-2-0). Ερωτηματικό η στάση των γηπεδούχων, η Αλμερία ψάχνει μόνο νίκη για να μην έχει το μυαλό της αλλού. Χαμηλά το διπλό στο 1.60, σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού παίζεται.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις