ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ!

Φινάλε στην Bundesliga με 3.85

ΔΙΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΑΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Φινάλε στην Bundesliga με 3.85

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ... ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ 600ΡΙ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ… ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ 600ΡΙ ΔΩΡΟ*

ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΩΡΑΡΕΣ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΩΡΑΡΕΣ*!

Φινάλε στην Bundesliga με 3.85

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Σαββάτου με λειψό πρόγραμμα αλλά μεγάλες ευκαιρίες!

Απειλεί το «κανόνι» με 1.90

Απειλεί το «κανόνι» με 1.90

προγνωστικά MLB

Δε μπορούν τα παλικάρια

προγνωστικά στοιχήματος

Από 1.88 έως 3.75 στο «Γουέμπλεϊ»

Δεν έχει πει την τελευταία της λέξη η Ουνικάχα...

Δεν έχει πει την τελευταία της λέξη η Ουνικάχα…

Μάχη για το βαρύτιμο τρόπαιο στο «Wembley»

Μάχη για το βαρύτιμο τρόπαιο στο «Wembley»

O μεγάλος τελικός του Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Έρχεται το 15ο

προγνωστικά

Αμερικάνικο παρολί σε απόδοση 4.69

Ώρα τελικού με δυνατό bet builder!

Ώρα τελικού με δυνατό bet builder!

Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά

Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Προγνωστικά τένις

Στήριξη στα αουτσάιντερ έως 2.35

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (1/6)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (1/6)

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!!

Φινάλε στην Bundesliga με 3.85

προγνωστικά στοιχήματος

Πλήθος επιλογών από την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga έχει για σήμερα ο Bats.

Προγνωστικά στοιχήματος: Βέρντερ Βρέμης – Μπόχουμ

Η σεζόν στη μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας τελειώνει, και το ενδιαφέρον κορυφώνεται στις μάχες για έξοδο στην Ευρώπη αλλά και για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στα προγνωστικά στοιχήματος αυτού του Σαββάτου έχουμε μονές, combo, ειδικές επιλογές, σκόρερ αλλά και μια επιλογή που αφορά όλη την αγωνιστική!

Ξεκινάμε στη Βρέμη με τη Βέρντερ να υποδέχεται την Μπόχουμ. Ένας βαθμός αρκεί για να εξασφαλίσουν την σωτηρία τους οι φιλοξενούμενοι, την στιγμή που η Βέρντερ θέλει δική της νίκη, ήττα της Φράιμπουργκ, ίδιο ή χειρότερο αποτέλεσμα της Χάιντενχαϊμ και της Άουγκσμπουργκ και ήττα της Καϊζερσλάουτερν από τη Λεβερκούζεν στον τελικό κυπέλλου για να πάρει την όγδοη θέση και να παίξει στα προκριματικά του Conference League. Ακραίο σενάριο και πιθανώς οι γηπεδούχοι να δουν ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλουν, οπότε να μην έχει νόημα να κυνηγήσουν το τρίποντο. Γι’ αυτό θα πάμε κόντρα στην παράδοση και το φαβορί επιλέγοντας το Χ2 & over 1,5 στο 1.91 της Stoiximan.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Λειψία

Έναν βαθμό θέλει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την έκτη θέση, η οποία της δίνει εισιτήριο για το Europa League του χρόνου. Η Λειψία από την άλλη δεν το κουνάει από την τέταρτη θέση ό,τι κι αν γίνει, καθώς προηγείται με τέσσερις βαθμούς από την Ντόρτμουντ και απέχει έξι βαθμούς από την Στουτγκάρδη. Κανένα αποτέλεσμα δεν έχουν επιβεβαιώσει περισσότερες φορές φέτος στην Bundesliga οι «αετοί» από την ισοπαλία (13), και με μία ακόμη καμιά από τις δύο ομάδες δε θα χαλαστεί. Θα πάρουμε το Χ στο 3.85 της WinMasters.

Ντόρτμουντ – Ντάρμσταντ

Στην Ντόρτμουντ φυσικά όλοι έχουν το μυαλό τους στον τελικό του Champions League που ακολουθεί, με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης την 1η Ιουνίου. Σήμερα θα δώσουν την τελευταία παράσταση μπροστά στο κοινό τους, και πάνω απ’ όλα θα κοιτάξουν να μείνουν σε φόρμα και να προετοιμαστούν για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Ντάρμσταντ δύσκολα θα προβάλλει αντίσταση, καθώς έχει ήδη υποβιβαστεί και ήδη σκέφτεται την επόμενη σεζόν. Ευκαιρία να πάρουν ψυχολογία οι Βεστφαλοί, οπότε περιμένουμε να ταλαιπωρήσουν αρκετά την αντίπαλη άμυνα. Παίρνουμε το over 3,5 των γηπεδούχων στο 2.25 της Novibet, αλλά και το γκολ του Ρόις στο 1.91 του Betshop. Ο σπουδαίος αρχηγός της Μπορούσια θα παίξει για τελευταία φορά στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» και θα κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει αξέχαστο αυτό το απόγευμα.

Λεβερκούζεν – Άουγκσμπουργκ

Πανηγυρικό θα είναι το κλίμα και στην «Μπάι Αρίνα», όπου ο κόσμος της Λεβερκούζεν θα αποθεώσει την ομάδα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Με τον τελικό του Europa League να ακολουθεί την ερχόμενη Τετάρτη, πιθανότατα ο Αλόνσο θα προβεί σε ροτέισον. Αυτό βέβαια δεν πρόκειται να επηρεάσει την εικόνα της ομάδας του, η οποία προέρχεται από δύο συνεχόμενες πεντάρες. Η ασθενής άμυνα της Άουγκσμπουργκ και η ανάγκη των Βαυαρών να κερδίσουν για να ελπίζουν για την όγδοη θέση μας προϊδεάζουν για ένα πολύ ανοιχτό ματς. Γι’ αυτό θα πάμε με το combo 1 & over 3,5 στο 1.97 της Novibet.

Χάιντενχαϊμ – Κολωνία

Δύσκολο έργο έχουν Χάιντενχαϊμ και Κολωνία στο κυνήγι της Ευρώπης και της παραμονής αντίστοιχα. Η ομάδα του Σμιντ κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της για την όγδοη θέση, καθώς διατήρησε τη διαφορά από τη Φράιμπουργκ στους τρεις βαθμούς με τη μεταξύ τους ισοπαλία. Με νίκη της και ήττα της Φράιμπουργκ τερματίζει όγδοη, κάτι που αν η Λεβερκούζεν κατακτήσει το κύπελλο την οδηγεί στην Ευρώπη. Θα τα δώσει όλα για τη νίκη κόντρα στην προτελευταία ομάδα της βαθμολογίας, η οποία θέλει νίκη και ήττα της Ουνιόν για να παίξει στα πλέι-άουτ.

Από τη 1 Δεκεμβρίου έχουν να κερδίσουν εκτός έδρας οι «τράγοι», την στιγμή που η Χάιντενχαϊμ έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία οκτώ ματς. Θα πάμε με το 1Χ & goal/goal στο 2.25 της Fonbet, μιας και οι δύο ομάδες έχουν επιβεβαιώσει το αμφίτερμα σε 7/8 και 6/9 τελευταία παιχνίδια τους αντίστοιχα.

Ουνιόν Βερολίνου – Φράιμπουργκ

Κλείνουμε με το πιο σπουδαίο ματς της ημέρας, μεταξύ της Ουνιόν Βερολίνου και της Φράιμπουργκ. Παραμονή και Ευρώπη περνούν από το Βερολίνο με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε κάκιστη φόρμα αλλά να «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς, την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι θέλουν νίκη και γκέλα της Χόφενχαϊμ με την Μπάγερν για να πάρουν την έβδομη θέση. Σε ένα τέτοιο do or die ματς αμφότερες θα χρειαστεί να παίξουν επιθετικά και θα διεκδικήσουν τη νίκη, κάτι που αναμένεται να αποτυπωθεί και στο σκορ. Μας καλύπτει το 1.93 της WinMasters για το over 2,5, ενώ κι οι 28+ τελικές στο 2.25 της Novibet αποτελούν επιλογή αξίας. Πρόκειται για ένα όριο που επιβεβαιώθηκε σε πέντε από τα τελευταία επτά ματς των γηπεδούχων και σε τέσσερα από τα τελευταία επτά ματς των φιλοξενούμενων.

Ειδική επιλογή που πληρώνει καλά

Αξίζει να αναφερθούμε και στη διαθέσιμη επιλογή της Fonbet να σημειωθούν over 34,5 γκολ στην αγωνιστική, με απόδοση 2.20. Πολλές ομάδες θα παίξουν με ισχυρό κίνητρο για τη νίκη, Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ έχουν την ευκαιρία να πετύχουν μεγάλα σκορ στην έδρα τους, ενώ και τα ματς Χόφενχαϊμ – Μπάγερν και Στουτγκάρδη – Γκλάντμπαχ ενδείκυνται για υψηλά σκορ. Άλλωστε, η τελευταία αγωνιστική της Bundesliga μας έχει συνηθίσει στα πολλά γκολ. Σε τέσσερις από τις τελευταίες επτά σεζόν σημειώθηκαν τουλάχιστον 35 τέρματα στο φινάλε (με κορυφαία επίδοση τα 41 της σεζόν 2018-19) και άλλες δύο φορές σε αυτό το διάστημα μπήκαν τουλάχιστον 33 γκολ.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

Combo
16:30
Βέρντερ Βρέμης - Μπόχουμ
Χ2 & over 1,5
1.91
BET: 31 units
Μονό
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λειψία
Χ
3.85
BET: 15 units
Μονό
16:30
Ντόρτμουντ - Ντάρμσταντ
Ντόρτμουντ over 3,5
2.25
BET: 26 units
Σκόρερ
16:30
Ντόρτμουντ - Ντάρμσταντ
Γκολ Ρόις
1.91
BET: 31 units
Combo
16:30
Λεβερκούζεν - Άουγκσμπουργκ
1 & over 3,5
1.97
BET: 29 units
Combo
16:30
Χάιντενχαϊμ - Κολωνία
1Χ & goal/goal
2.25
BET: 26 units
Μονό
16:30
Ουνιόν Βερολίνου - Φράιμπουργκ
Over 2,5
1.93
BET: 30 units
Ειδικό
16:30
Ουνιόν Βερολίνου - Φράιμπουργκ
28+ συνολικές προσπάθειες για γκολ
2.25
BET: 26 units
Ειδικό Bundesliga
34η αγωνιστική - Συνολικά γκολ
Over 34,5
2.20
BET: 26 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις