Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 12/5) – Τελευταία ζαριά για την Τότεναμ

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 12/5): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 12/5) - Τελευταία ζαριά για την Τότεναμ

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Καντίθ (20:00): Παλεύουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα οι γηπεδούχοι, «καίγονται» οι φιλοξενούμενοι για να παραμείνουν στην κατηγορία. Η 36η αγωνιστική της La Liga θα φέρει μία αναμέτρηση με μεγάλο κίνητρο και άγχος στο «Σαν Σεμπαστιάν». Στο 12-3-0 η προϊστορία τους με γηπεδούχο τη Σοσιεδάδ, αήττητη στα εννιά τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας (6-3-0). Θα παλέψουν οι φιλοξενούμενοι για το βαθμό κόντρα στις απουσίες των γηπεδούχων. Σε χαμηλό τέμπο θα το πάει η Σοσιεδάδ, παίζεται το under 2,5 στο 1.72 από το Pamestoixima.gr.

Ράγιο Βαγιεκάνο – Βιγιαρεάλ (21:00): Στο 5-3-4 η προϊστορία, over 2,5 τα 5/7 τελευταία. Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι, δεν λείπουν τα προβλήματα για τους φιλοξενούμενους. Μονόπλευρο το κίνητρο εδώ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θέλουν το τρίποντο ώστε να παίξουν… τελικό εξάδας με τη Σοσιεδάδ. Το διπλό βρίσκεται σε απόδοση 1.75 από τη Betshop.

Αντερλεχτ – Αντβερπ (21:30): Στην κανονική διάρκεια επικράτησε ο εκάστοτε γηπεδούχος, στο πρώτο παιχνίδι των play off επικράτησε η Αντερλεχτ εκτός με 0-4. Μόνο νίκη ψάχνει η Αντβερπ για να ελπίζει για την τρίτη θέση. Εκτός ο χαφ Ασιμέρου και ο στόπερ Ντεμπάστ για τους γηπεδούχους. Η Αντερλεχτ με φόρα από το επιβλητικό 4-0 στην Αμβέρσα έχει την ευκαιρία να ξεμπερδεύει από νωρίς με την 3η θέση, παίζεται ο άσος στο 1.50 από την Stoiximan.

Τότεναμ – Αρσεναλ (21:45): Εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 22η δεύτερη αγωνιστική, μεγάλο Λονδρέζικο ντέρμπι και με τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο. Στους 66 η Αρσεναλ, τέσσερις λιγότερους βαθμούς έχουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ψάχνουν μόνο νίκη κόντρα στους «κανονιέρηδες». Το ζευγάρι μετράει πέντε goal/goal στις επτά τελευταίες συναντήσεις του, ενώ η επιθετική εικόνα των δύο ομάδων φέτος έχει αφήσει θετικά και πειστικά δείγματα. Συνυπολογίζοντας και το τεράστιο κίνητρο, το αμφίτερμα παίζεται κάλλιστα σε απόδοση 1.65 από τη Novibet.

Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε (22:30): Η Ρεάλ «πλήρωσε» το ροτέισόν της κόντρα στην Ατλέτικο και ηττήθηκε με 1-0. Δεν πείραξε η ήττα τον… πρωταθλητή Αντσελότι, ο οποίος προετοιμάζει ήδη την ομάδα του για τον τελικό του Champions League. Δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό η Λεβάντε. Ακόμη και με ευρύ ροτέισον, η Ρεάλ μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσο του 1.50 από τη Winmasters.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις