Λίβερπουλ – Τότεναμ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Λίβερπουλ - Τότεναμ προγνωστικά

Λίβερπουλ - Τότεναμ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από την σημαντική αναμέτρηση για την τετράδα της Premier League.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Λίβερπουλ – Τότεναμ προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Άνφιλντ» (61.276), Λίβερπουλ.
  • Διαιτητής: Πολ Τίρνεϊ.
  • Πρώτος γύρος: Τότεναμ – Λίβερπουλ 2-1.
  • Η Λίβερπουλ έχει απολογισμό 9-3-1 στα τελευταία 13 ματς απέναντι στην Τότεναμ.
  • Εντός έδρας η Λίβερπουλ μετρά εννιά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στα τελευταία 13 ματς κόντρα στην Τότεναμ.
  • Οι δύο ομάδες έχουν επιβεβαιώσει το goal/goal στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις τους.

Ρεπορτάζ Λίβερπουλ

Κάθε ελπίδα για τον τίτλο τελείωσε στο Λονδίνο για τη Λίβερπουλ, η οποία έμεινε στο 2-2 με τη Γουέστ Χαμ. Μετά από ένα απογοητευτικό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το 43’, η ομάδα του Κλοπ μπήκε δυνατά στο δεύτερο. Ο Ρόμπερτσον ισοφάρισε στο 48’ και στο 65’ ολοκληρώθηκε η ανατροπή με αυτογκόλ του Αρεολά, ενώ οι «κόκκινοι» είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να βρουν δίχτυα. Ωστόσο, στο 77’ ο Αντόνιο ισοφάρισε για τη Γουέστ Χαμ και άφησε την ομάδα του Μέρσεσαϊντ στην τρίτη θέση, αρκετά πίσω από Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Stat attack: Έχει δεχτεί γκολ σε 14 από τα τελευταία 15 εντός έδρας ματς.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Ζότα, Μάτιπ, Ντόουκ και Τιάγκο, ενώ ο Φαν Ντάικ είναι αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κουάνσα, Κονατέ, Ρόμπερτσον – Ζόμποσλαϊ, Έντο, ΜακΆλιστερ – Σαλάχ, Ντίαζ, Νούνιεζ.

Ρεπορτάζ Τότεναμ

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα της γνώρισε η Τότεναμ μετά το 2-0 από την Τσέλσι την Τετάρτη και πλέον ο στόχος της δείχνει να απομακρύνεται. Με γκολ από τους Τσαλόμπα (24’) και Τζάκσον (72’) οι «μπλε» επικράτησαν κόντρα στην ομάδα του βορείου Λονδίνου, η οποία στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη εστία. Μένοντας στους 60 βαθμούς, τα «σπιρούνια» πλέον έχουν διαφορά επτά βαθμών από την τέταρτη θέση με ένα ματς λιγότερο, κι όλα δείχνουν πως δε θα αγωνίζονται στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς της επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Εκτός οι τραυματίες Ουντόγκι, Βέρνερ, Ντέιβις, Σεσενιόν, Σόλομον και Φόρστερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βικάριο – Πόρο, Ρομέρο, Φαν ντε Φεν, Έμερσον – Σαρ, Μπισούμα – Κουλουσέφσκι, Μάντισον, Τζόνσον – Σον Χέουνγκ-Μιν.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Λίβερπουλ – Τότεναμ προγνωστικά

Παρότι αδιάφορη, η Λίβερπουλ θα παίξει για τη νίκη και με κίνητρο να πάρει εκδίκηση για την αδικία που διαπράχθηκε εις βάρος της στον πρώτο γύρο. Το τελευταίο της χαρτί για την 4η θέση αλλά και την παραμονή της στην πεντάδα παίζει η Τότεναμ, η οποία στο «Άνφιλντ» συνήθως δεν τα πάει καλά. Ο άσος σε συνδυασμό με το goal/goal πληρώνει 2.15 στο Pamestoixima.gr και είναι ένα σημείο που αξίζει να επιλέξουμε.

Combo
18:30
Λίβερπουλ - Τότεναμ
1 & goal/goal
2.15
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις