Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ: Με οδηγό τον Σαλάχ στο 2.20

Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ πράξη δεύτερη για τα ημιτελικά του UEFA Champions League και δεν θα μπορούσαν σε καμία των περιπτώσεων να λείψουν τα προγνωστικά της στήλης του Bet of the day.

  • «Θεράμικα» (23.500), Βιγιαρεάλ
  • Α’ παιχνίδι: Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ (2-0): Κατώτεροι των περιστάσεων οι Ισπανοί, έκανε ότι ήθελε η γηπεδούχος, σκόραρε στο 53′ και το 55′ και απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης.
  • Η Λίβερπουλ ηττήθηκε στο ίδιο γήπεδο στις 28 Απριλίου 2016 με 1-0 για το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Europa League. Στον επαναληπτικό είχε επικρατήσει με 3-0.

Βιγιαρεάλ

Ρεπορτάζ: Κατώτερη των περιστάσεων στο πρώτο παιχνίδι η Βιγιαρεάλ, ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια, ψάχνει πλέον την υπέρβαση. Εκανε ροτέισον το Σάββατο και ηττήθηκε από την Αλαβές εκτός έδρας με 2-1. «Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στη δουλειά που κάνουμε. Δεν έχω διαβάσει και δεν έχω ακούσει τίποτα.» δήλωσε ο Ουνάι Εμερι ενόψει της αναμέτρησης.

Απουσίες: Αμφίβολος ο επιθετικός Ντανζουμά, πιθανότατα θα ξεκινήσει από τον πάγκο.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Ρούλι – Φόιθ, Ραούλ Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Εστουπινιάν – Καπού, Κοκλέν, Παρέχο – Λο Σέλσο – Μορένο, Τσουκουέζε.

Stat attack: Μετράει 7 under 2,5 στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις της.

Λίβερπουλ

Ρεπορτάζ: Εξαιρετική στο πρώτο παιχνίδι, δίκαιο το 2-0 και το προβάδισμα πρόκρισης που απέκτησε. Το Σάββατο επικράτησε εκτός της Νιούκαστλ με 0-1, παρέμεινε στο -1 από την κορυφή της Premier League και τη Μάντσεστερ Σίτι. Ξεκουράστηκαν αρκετοί βασικοί σε αυτή την αναμέτρηση. Ανανέωσε έως το 2026 ο Γιούργκεν Κλοπ.

Απουσίες: Μία απουσία για τον Γιούργκεν Κλοπ. Ταξίδεψε στην Ισπανία, αλλά δεν θα αγωνιστεί ο φορ Φιρμίνο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Αλισον – Αλεξάντερ Αρνολντ, Βαν Ντάικ, Κονατέ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο – Μανέ, Λουίζ Ντίαζ, Σαλάχ.

Stat attack: Ανοιξε το σκορ και στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της.

Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ: Με οδηγό τον Σαλάχ στο 2.20

Σημείο πρώτο το anytime τέρμα του Σαλάχ στο 2.20 από τη Novibet. Η Βιγιαρεάλ αναγκαστικά θα πιέσει, αλλά αντιμετωπίσει μία από τις καλύτερες ομάδες του πλανήτη. Πιθανότατα θα έχει αδύναμες στιγμές, ο Αιγύπτιος θα βρει χώρους στις αντεπιθέσεις.

22:00
Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ
Goal/goal
1.70
Σκόρερ
22:00
Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ
Γκολ Σαλάχ
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις