Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 23/4) – Χωρίς τη μισή ομάδα η Παρί

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 23/4): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 23/4) - Χωρίς τη μισή ομάδα η Παρί

Αρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:30): Οι γηπεδούχοι πέρασαν με 4-2 από την έδρα της Τσέλσι την Τετάρτη και επανήλθαν μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, οι οποίες τους στοίχισαν αρκετό έδαφος στη μάχη της τετράδας. Από το κακό στο χειρότερο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έφυγε με τέσσερα γκολ στην πλάτη από τη Λίβερπουλ την Τρίτη. Τραυματίστηκε ο χαφ Πογκμπά, ανακοινώθηκε ο Τεν Χαγκ από τη διοίκηση ως νέος προπονητής. Παίζεται το goal/goal στο 1.65 από τον Stoiximan.

Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ (16:30): Επικράτησε του Αμβούργου με 3-1 η Φράιμπουργκ και προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου για πρώτη φορά. Εξαιρετική τον τελευταίο καιρό, μετράει 5-3-1 στις πρόσφατες συναντήσεις στο πρωτάθλημα. Πιθανό το μικρό ροτέισον κόντρα στη Γκλάντμπαχ. Αμφίβολος ο Γκίντερ για τους φιλοξενούμενους, όπως και ο Τιράμ, διαθέτουν την τρίτη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Καλύτερο σύνολο οι γηπεδούχοι, επιλογή ο άσος του 1.85 από το Pamestoixima.gr.

Λέστερ – Αστον Βίλα (17:00): Στο 25-12-8 η παράδοση στην έδρα της Λέστερ σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η Λέστερ μετράει πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις χωρίς ήττα (3-2-0), δεν αποκλείεται το ροτέισον. Η Αστον Βίλα έχει να αγωνιστεί από τις 9/4 και την τεσσάρα από την Τότεναμ. Αυτή ήταν η 4 η σερί ήττα της. Δίνει ρυθμό στα εντός της η Λέστερ, η Βίλα δεν πείθει αμυντικά, πιθανό το over 2,5 σε απόδοση 1.85 από τη Novibet.

Ιντερ – Ρόμα (19:00): Εφτασε τα δέκα παιχνίδια δίχως ήττα η Ιντερ (6-4-0), καθώς και τέσσερις διαδοχικές νίκες. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση, αλλά με αγώνα λιγότερο από τη Μίλαν, της οποίας επικράτησε την Τρίτη με 3-0 για το κύπελλο και προκρίθηκε στον τελικό. Αναμέτρηση με μεγάλο φαβορί τους γηπεδούχους, που ψάχνουν το back – to – back στον τίτλο. Στο 1.60 βρίσκεται ο άσος, στο live θα έχει καλύτερη απόδοση.

Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ (19:30): Χωρίς πίεση η Ντόρτμουντ στο Μόναχο, διέσυρε την προηγούμενη εβδομάδα τη Βόλφσμπουργκ και θα προσπαθήσει να χαλάσει ενδεχόμενη φιέστα της Μπάγερν. Δεν είναι στα καλά τους οι γηπεδούχοι, κάποιοι βρίσκονται στην έξοδο, δέχεται πίεση ο Νάγκελσμαν για να απαλλάξει το σύνολό του από την τριάδα των αμυντικών. Δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση το 1.35 του άσου, στον τριπλασιασμό βρίσκεται το Χ2 από τη Betshop και έχει βάση.

Παρί Σεν Ζερμέν – Λανς (22:00): Σε πρόωρες διακοπές βρίσκεται πλέον η ομάδα της πρωτεύουσας, έχοντας μείνει εκτός Champions League και Κυπέλλου Γαλλίας. Επιστρέφει ο Νεϊμάρ, απών ο Μέσι και η μισή ομάδα. Επικράτησε της Λιλ με 2-1 η Λανς την περασμένη εβδομάδα, έχει βλέψεις για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Χωρίς άγχος πλέον η Παρί, αλλά με απουσίες. Παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ αναμένεται. Καλή επιλογή το αμφίτερμα με over 2,5 στο 1.80 από τη Winmasters.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις