Θα κυνηγήσει το κύπελλο η Σεν Γκάλεν

κουπόνι

Κουπόνι Μ. Πέμπτης: Παιχνίδι με τα κύπελλα σε Ελβετία,Πορτογαλία κάνει σήμερα ο Χρήστος Μυλωνάς σε απόδοση 2.97

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Κουπόνι Πορτογαλίας

Η στήλη θα κλείσει με ακόμα έναν ημιτελικό κυπέλλου, αυτόν ανάμεσα σε Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ρεβάνς της νίκης των «δράκων» με 1-2 μέσα στη Λισαβόνα η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ολοταχώς προς ακόμα ένα πρωτάθλημα βαδίζουν οι γηπεδούχοι, καθώς βρίσκονται εννιά βαθμούς μπροστά από τη σημερινή της αντίπαλο, ενώ απομένουν άλλες τέσσερις αγωνιστικές. Βρίσκονται σε καταπληκτική φόρμα μετρώντας το απόλυτο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, χωρίς μάλιστα να έχουν δεχθεί κάποιο τέρμα ( 16-0 γκολ ).

Η Σπόρτινγκ από την άλλη έχασε προχθές την ευκαιρία να «κλειδώσει» την 2η θέση και την απευθείας συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League, αφού ηττήθηκε εντός έδρας στο τοπικό ντέρμπι από την Μπενφίκα με 2-0. Μειώθηκε έτσι στους έξι βαθμούς η μεταξύ τους διαφορά και έτσι θα έχει ενδιαφέρον η μεταξύ τους μάχη μέχρι το τέλος. Πριν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση μετρούσε πέντε σερί νίκες.

Δεν θα μπλέξω με σημείο εδώ αλλά θα κρατήσω το goal/goal σε απόδοση 1.75 στο Pamestoixima.gr. , το οποίο έχει επιβεβαιωθεί και στα άλλα τρία φετινά μεταξύ τους παιχνίδια.

Δυάδα απόδοσης 2.97
20:00
Ιβερντόν - Σεν Γκάλεν
2
1.70
22:15
Πόρτο - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Goal/goal
1.75
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις