Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Προτελευταία αγωνιστική για τον όμιλο της Ν. Αμερικής

Προκριματικά Μουντιάλ 2022

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Σπουδαίες αναμετρήσεις διεξάγονται στην προτελευταία αγωνιστική στη Νότια Αμερική.

Παρασκευή ξημερώματα διεξάγονται τέσσερις αναμετρήσεις για τον όμιλο της Νοτίου Αμερικής και τα Προκριματικά Μουντιάλ 2022. Χιλή και Κολομβία θα παλέψουν μέχρι τέλος για την είσοδο στην πεντάδα, ενώ η Βραζιλία με νίκη κλειδώνει την πρωτιά.

Η «Σελεσάο» βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 39 βαθμούς, τέσσερις πάνω από την δεύτερη Αργεντινή. Αντιμετωπίζει την έκτη Χιλή (19), που θα προσπαθήσει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και να εκμεταλλευτεί τυχόν γκέλα του Περού, ώστε να το πιάσει στην πέμπτη θέση. Στο φτωχό 1.45 βρίσκουμε τον άσο. Υπάρχει όμως αξία στο 4.35 της ισοπαλίας και το 7.10 της νίκης των Χιλιανών.

Την ίδια ώρα διεξάγεται η αναμέτρηση μεταξύ Ουρουγουάης και Περού στο Μοντεβιδέο. Οι γηπεδούχοι με 22 βαθμούς είναι τέταρτοι και προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ του Κατάρ, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση, που οδηγεί στα play Off της διοργάνωσης με ένα πόντο λιγότερο. Η νίκη των Ουρουγουανών πληρώνει  1.60 και αυτή των Περουβιανών 6.50. Λογικά ένας βαθμός δεν θα κακοπέσει σε κανέναν από τους δύο (3.45).

Το Κολομβία – Βολιβία δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Οι Κολομβιανοί βρίσκονται στο μείον τέσσερα από την πέμπτη θέση και απομένει μία αγωνιστική. Περισσότερο έχουν θεωρητικές ελπίδες. Από την άλλη η Βολιβία είναι αδιάφορη, έχοντας μάλιστα και την χειρότερη άμυνα με 35 γολ παθητικό. Ο άσος ενδεικτικά βρίσκεται στο 1.10. Μία από τα ίδια και στο Παραγουάη – Ισημερινός. Οι γηπεδούχοι είναι δίχως κίνητρο, ενώ το Εκουαδόρ βρίσκεται στην τρίτη θέση με 25 βαθμούς κι αν δεν χάσει κλειδώνει την παρουσία στην τετράδα και στο Κατάρ τον ερχόμενο Νοέμβριο. Στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες η νίκη του Ισημερινού βρίσκεται στο 2.40 και η ισοπαλία στο 3.40.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις