Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πόλη χωρίζεται στα δύο

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Premier League, δεν είναι άλλο από το Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Προγνωστικά Bet of the Day με το μεγάλο ματς της αγωνιστικής στην Premier League, Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου η πόλη του Μάντσεστερ θα χωριστεί στα δύο για ακόμα μια φορά.

  • Στάδιο «Έτιχαντ», Μάντσεστερ (53.400 θ.)
  • Είναι το 187ο ντέρμπι του Μάντσεστερ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Η Γιουνάιτεντ μετρά 77 νίκες έναν 55 της Σίτι ενώ 53 έληξαν ισόπαλα.
  • Στο πρωτάθλημα είναι 26-24-31 με γηπεδούχο τη Σίτι και 34-27-21 με γηπεδούχο τη Γιουνάιτεντ.
  • Μόλις τρεις οι νίκες των εκάστοτε γηπεδούχων στα τελευταία 17 επίσημα και στις δύο έδρες.
  • Στα τελευταία έξι δεν υπάρχει goal/goal, ούτε και over 2,5.
  • Ο Γκουαρδιόλα μετρά 10 νίκες επί συνόλω 19 αγώνων κόντρα στη Γιουνάιτεντ, εξ αυτών δύο ήταν ως προπονητής της Μπαρτσελόνα και αμφότερα… σε τελικούς Champions League! 2-0 το 2009 στη Ρώμη, 3-1 το 2011 στο Λονδίνο.

ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ

Μάντσεστερ Σίτι

Ρεπορτάζ: Την Τρίτη αγχώθηκε κάπως, ωστόσο βρήκε δύο μαζεμένα τέρματα στο τελευταίο ημίωρο (60’, 67’) της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Πιτέρμπορο (ομάδα Τσάμπιονσιπ) για να φτάσει σε διπλό πρόκριση (0-2) στους «8» του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα λυτρώθηκε με γκολ στο 82’ και διαιτητική εύνοια για το διπλό στην έδρα της Έβερτον (0-1).

Απουσίες: Μεγάλο πλήγμα η απουσία του Ρούμπεν Ντίας, ο οποίος θα μείνει εκτός για έξι βδομάδες. Επίσης, στα «πιτς» είναι ο Νέιθαν Άκε, ενώ η συμμετοχή των Τζακ Γκρίλις και Γκάμπριελ Ζεσούς θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Επιστρέφει ο Γουόκερ και μάλλον θα ξεκινήσει δεξιά, με τον Στόουνς να καλύπτει το κενό του Ντίας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Κανσέλο – Ντε Μπρόινε, Ρόντρι, Μπ. Σίλβα – Μαχρέζ, Φόντεν, Στέρλινγκ.

Stat Attack: Η Μάντσεστερ Σίτι διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 17 γκολ παθητικό σε 25 αγωνιστικές, εννιά από τα οποία δέχθηκε στην έδρα της.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρεπορτάζ: Γκέλα ολκής την προηγούμενη αγωνιστική στο «Όλντ Τράφορντ», αφού έμεινε το 0-0 με την Γουότφορντ. Έτσι έδωσε την ευκαιρία στους διώκτες της να πλησιάσουν κι άλλο στην τέταρτη θέση. Παραμένει ωστόσο για οκτώ σερί ματς αήττητη (4-4-0), αλλά το κλίμα δεν είναι καλό.

Απουσίες: Έκπληξη με την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από την αποστολή, δεν έγινε γνωστός ο λόγος. Απόντες επίσης οι Σο, Βαράν και Καβάνι. Πάγια εκτός ο Γκρίνγουντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντε Χέα – Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Τέγιες – Πογκμπά, ΜακΤόμινεϊ, Φερνάντες – Ελάνγκα, Σάντσο, Ράσφορντ.

Stat Attack: Η Γιουνάιτεντ μετρά πέντε νίκες στα τελευταία εφτά στην έδρα της Σίτι (5-1-1).

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πόλη χωρίζεται στα δύο

Οι αποδόσεις του άσου είναι αστείες. Ωστόσο η Γιουνάιτεντ δεν εμπνέει την απαιτούμενη εμπιστοσύνη για να πάμε στην κόντρα. Γκολ όμως μπορεί να βρει, ειδικά τώρα που έχει την απουσία του Ντίας η Σίτι. Στο 1.86 κυκλοφορεί το goal/goal και ίσως έχει έρθει η ώρα να κάνει την εμφάνισή του.

  • Από εκεί και πέρα μια έμπνευση να επιτευχθεί γκολ με σουτ εκτός περιοχής σε απόδοση 3.75. Σουτάρουν αρκετά οι δύο τους εκτός περιοχής (150 φορές η καθεμιά στο πρωτάθλημα), ενώ έχουν παίκτες που μπορούν να εκτελέσουν από μακρινή απόσταση. Γιατί όχι;

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Μονό
18:30
Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Goal/goal
1.86
Fun bet
18:30
Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Γκολ με σουτ εκτός περιοχής
3.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις