Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 3/3) – Μαθαίνουμε τους φιναλίστ στα κύπελλα Ισπανίας, Ολλανδίας και Βελγίου

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 3/3): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 3/3) - Μαθαίνουμε τους φιναλίστ στα κύπελλα Ισπανίας, Ολλανδίας και Βελγίου

Ατρόμητος – Βόλος (19:30): Απέφυγε οριστικά τον απευθείας υποβιβασμό ο Ατρόμητος με τη νίκη του στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα, ενώ προσπέρασε και τη Λαμία. Ξεκάθαρα σε μομέντουμ οι Περιστεριώτες. Ενδεχόμενη νίκη τους κόντρα στον αδιάφορο Βόλο, ανοίγει τη διαφορά από τους Φθιώτες στους πέντε βαθμούς και μπαίνουν με άλλο αέρα στα play off. Λογικός και αποδεκτός ο άσος του 1.80 στο PameStoixima.

Άλκμααρ – Άγιαξ (21:00): Νοκ άουτ ματς για τα ημιτελικά του ολλανδικού κυπέλλου. Πάντα ιδιαίτερα για την ΑΖ τα ματς με τον Άγιαξ, τα περιμένουν πως και πως. Μπορούν να βάλουν δύσκολα στον «Αίαντα» που δείχνει να έχει χάσει λίγη από τη φρεσκάδα του, εσχάτως. Από τύχη έφυγε με το 2-2 από την Πορτογαλία και την Μπενφίκα, ενώ στο πρωτάθλημα γνώρισε ήττα-σοκ από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Πιθανό το ενδεχόμενο της παράτασης, στο 3.90 η ισοπαλία στη Novibet.

Βασιλεία – Σεντ Γκάλεν (21:30): Και επίσημα εκτός διεκδίκησης του φετινού τίτλου η Βασιλεία μετά την ήττα της με 4-2 από τη Ζυρίχη στο ντέρμπι της πόλης. Στο -13 από την κορυφή. Πληρώνει τις μεταγραφικές απώλειες του Ιανουαρίου. Αντίθετη η φάση της Σεντ Γκάλεν. Οι πολύ καλές προσθήκες της τον χειμώνα, έχουν φέρει μια τρομερή εκκίνηση στο δεύτερο γύρο με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Στο 17-5 ο συντελεστής τερμάτων σε αυτή την πεντάδα αγώνων. Έως και μεγάλα τα 3.50 του διπλού από την Novibet.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.

Άντερλεχτ – Έουπεν (21:45): Επαναληπτική αναμέτρηση για τα ημιτελικά του βελγικού κυπέλλου. Έσωσε την ισοπαλία στις καθυστερήσεις στο πρώτο ματς η Άντερλεχτ (2-2) και σωστά προβάλλει ως φαβορί για την πρόκριση στον τελικό. Μεγάλη η ποιοτική διαφορά της απ’ την Έουπεν, η οποία όμως δεν θα πέσει αμαχητί. Ο άσος σε συνδυασμό με το αμφίτερμα, προσφέρεται στο 2.65 στο PameStoixima.

Ρεάλ Μπέτις – Ράγιο Βαγιεκάνο (22:00): Ρεβάνς για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Έχει το προβάδισμα η Μπέτις μετά τη νίκη της με 2-1 στο Βαγιέκας. Λογικά αναμένεται ροτέισον από τον Πελεγκρίνι, όπως συνηθίζει στα μεσοβδόμαδα ματς. Ωστόσο, οι Σεβιγιάνοι είναι ανώτεροι και μπορούν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους κόντρα σε μια Ράγιο που έχει ξεφουσκώσει μετά το εκπληκτικό της φθινόπωρο. Στο 1.75 ο άσος στη Winmasters.

Έβερτον – Μπόρεχαμ (22:15): Νοκ άουτ ματς για τους «16» του FA Cup. Η παραμονή στην Premier League «καίει» τον Λάμπαρντ και την Έβερτον, όμως η διαφορά των «ζαχαρωτών» και της Μπόρεχαμ που αγωνίζεται στην πέμπτη κατηγορία (National), είναι τεράστια. Λογικά θα ψάξουν μία νίκη-τόνωση ηθικού για τη δύσκολη συνέχεια. Ο άσος σε συνδυασμό με το over 2,5, ακουμπά το 1.50 στη Stoiximan.

Για ένα γκολ ΔΕΝ χάνεις! Σούπερ δώρα σε περιμένουν κάθε εβδομάδα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις