Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 14/2) – Εξάποντο για τα play off στα Ιωάννινα

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 14/2): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ντεμίρσπορ – Μπεσίκτας (19:00): Αμφότερες έρχονται από ματς για τους «16» του Κυπέλλου, τα οποία οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι. Αποκλεισμός για την Ντεμίρσπορ από την Αλάνιασπορ, πρόκριση για την Μπεσίκτας κόντρα στην Γκεζτέπε. Όσο κι αν δεν του φαίνεται, πρόκειται για ντέρμπι, καθώς οι δύο ομάδες διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σύνηθες φαινόμενο το goal/goal. Στο 1.64 από την Winmasters.

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης (19:30): Μεγάλο διπλό στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού για τον ΠΑΣ, εδραιώνεται πλέον για τα καλά στην εξάδα. Αμφίβολος ο αρχισκόρερ Περέα, καθώς μετά το τέλος του ματς, δημιουργήθηκε ένα μίνι επεισόδιο με αποτέλεσμα να ρίξει μπουνιά σε ένα τζάμι και να το σπάσει και χρειάστηκε ράμματα. Πισωγύρισμα για τον Άρη το 0-2 από τον Βόλο, στενεύουν τα βαθμολογικά περιθώρια. Πολύ κρίσιμο ματς για τα play off, δικαιολογημένο το 1.50 του under 2,5 από το Pamestoixima.

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ Λάρνακας (20:15): Κέρδισε με 3-1 την ελλιπέστατη ΠΑΕΕΚ και μόνο αν αυτοκτονήσει δεν θα τερματίσει εντός ζώνης play off ο ΑΠΟΕΛ. Πέμπτη σερί ισοπαλία για την ΑΕΚ Λάρνακας, τρίτη με 0-0! Έχει μείνει στο -8 από την κορυφή και τον Απόλλων Λεμεσού. Η φόρμα δείχνει άσο. Στο 2.20 από την Novibet.

Σπέτσια – Φιορεντίνα (21:45): Τέσσερα διαδοχικά ματς αήττητη η Σπέτσια, 13 βαθμούς απ’ τα έξι τελευταία και κάνει άλματα παραμονής. Μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, με το διπλό στο Μπέργκαμο επί της Αταλάντα η Φιορεντίνα. Άφησε όμως πολλές δυνάμεις εκεί ενώ γενικά εκτός έδρας δεν παρουσιάζεται το ίδιο αποτελεσματική. Ρίσκο στην ισοπαλία που δεν θα κακοπέσει σε καμιά τους. Στο 3.40 από το Pamestoixima.

Γουέστ Μπρομ – Μπλάκμπερν (22:00): Με το αριστερό το ντεμπούτο του Στιβ Μπρους στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ, 0-2 από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Δεύτερη κολλητή ήττα για την Μπλάκμπερν, για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβρη. Υπάρχει πίεση στην γηπεδούχο, όμως ο Μπρους είναι ο άνθρωπος που μπορεί να την βγάλει από το τέλμα. Δίκαιος στο 1.90 ο άσος στην Betshop.

Μαγιόρκα – Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00): Τέλος στο αρνητικό σερί πέντε αγώνων έδωσε η Μαγιόρκα με το 2-1 κόντρα στην Κάντιθ, στο +4 η διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ χρωστάει και δύο ματς. Η Μπιλμπάο έμεινε στο 1-1 στο «Σαν Μαμές» κόντρα στην Βαλένθια στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Παραμένει σε ανοδική τροχιά στην La Liga, με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία. «Βασίλισσα» των ισοπαλιών εκτός έδρας με οκτώ σε δώδεκα αναμετρήσεις, στο 3.10 μια ακόμα στην Novibet.

Pamestoixima.gr: Με τις αποδόσεις που ήθελες, με πλούσιο πρόγραμμα live streaming και με άφθονες στοιχηματικές επιλογές, για να παίζεις εύκολα και γρήγορα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις