Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 10/2) – Κύπελλα και Premier League

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 10/2): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 10/2) - Κύπελλα και Premier League

Αλάνιασπορ – Ντεμίρσπορ (16:30): Ματς για τους «16» του Κυπέλλου Τουρκίας. Δύο απ’ τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν. Οι μεν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, οι δε στην τέταρτη. Αμφότερες θέλουν την διάκριση, θα το κυνηγήσουν. Σκοράρουν πολύ, μια χαρά το αμφίτερμα στο 1.65 από την Betshop.

Απόλλων Λεμεσού – ΑΕ Λεμεσού (17:00): Το μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού, βρίσκει τον Απόλλωνα σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την ΑΕΛ. Τέσσερις σερί νίκες για τους τυπικά γηπεδούχους και μόνοι πρώτοι πλέον, στην κορυφή. Θαύμα χρειάζεται η ΑΕΛ για να προλάβει το τρένο της εξάδας. Πολλές οι απουσίες της. Τα 2-3 γκολ στο 1.91 απ’ την Novibet, καλύπτουν πολλά σενάρια.

Ατρόμητος – Λαμία (17:15): Αμφίβολη, ξανά, η διεξαγωγή του αγώνα, καθώς οι δύο ομάδες ταλαιπωρήθηκαν και ταλαιπωρούνται πολύ απ’ τον κορωνοϊό. Αναβλήθηκε το ματς του Ατρομήτου με τον ΟΦΗ, από δύο σερί αναβολές η Λαμία. Δύσκολα θα δούμε θέαμα υπό αυτές τις συνθήκες. Στο 1.47 το under 2,5 από το Pamestoixima.

Αταλάντα – Φιορεντίνα (19:00): Δεν μπορεί φέτος στο Μπέργκαμο η Αταλάντα. Έχασε και από την Κάλιαρι, μένοντας με μόλις τρεις εντός έδρας νίκες σε έντεκα ματς πρωταθλήματος. Αμφίβολο κατά πόσο θα ενδιαφερθεί για το Κύπελλο απ’ τη στιγμή που ακολουθούν κομβικά ματς με Γιουβέντους και Ολυμπιακό. Πολύ κακή εμφάνιση από την Φιορεντίνα στην μετά-Βλάχοβιτς εποχή, ήττα με κάτω τα χέρια με 3-0 από την Λάτσιο. Λογικά, σκοράρουν αμφότερες. Στο 1.64 από την Stoiximan.

Γουλβς – Άρσεναλ (21:45): Διαρκής άνοδος αγωνιστικά αλλά και στην βαθμολογία για τους «λύκους», βλέπουν έντονα ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τρεις σερί νίκες, στα πέντε ματς το αήττητο. Το σερί καλών εμφανίσεων διακόπηκε κόντρα στην Μπέρνλι για την Άρσεναλ, κάνοντας μεγάλο πισωγύρισμα με το 0-0. Ασφαλώς, βρίσκεται μέσα στο κυνήγι μιας θέσης στο Champions League. Δύσκολο ματς για εκτιμήσεις, ρίσκο στο 3.20 του Χ απ’ το Pamestoixima.

Λίβερπουλ – Λέστερ (21:45): Επαγγελματικά 3-1 την Κάρντιφ και πρόκριση στους «16» του FA Cup για την Λίβερπουλ. Εμφάνιση που δεν αρμόζει στο μέγεθός της για την Λέστερ, 4-1 από τη Νότιγχαμ κι αποκλεισμός απ’ τη συνέχεια του Κυπέλλου. Θα προσπαθήσει να αντιδράσει, αλλά τα πράγματα στο «Άνφιλντ» θα είναι δύσκολα. Ένα γκολ ωστόσο, μπορεί να το βρει. Στο 1.85 ο συνδυασμός goal/goal και over 2,5 από την Winmasters.

Γιουβέντους – Σασσουόλο (22:00): Ικανοποίηση στο Τορίνο για το ντεμπούτο των Βλάχοβιτς και Ζακάρια. Σκόραραν αμφότεροι στο 2-0 επί της Βερόνα. Δεν μπορεί να αφήσει καμία διοργάνωση έτσι όπως έχει εξελιχθεί η σεζόν. Λογικά τα 1.50 του άσου απ’ το Pamestoixima κόντρα στην παραπαίουσα Σασσουόλο.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαλένθια (22:30): Ημιτελικός του Κυπέλλου Ισπανίας. Μεγαλειώδεις προκρίσεις για τους Βάσκους στους προηγούμενους γύρους, πέταξαν έξω Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Διατήρησαν το θετικό μουντ και στο πρωτάθλημα κόντρα στην Εσπανιόλ (2-1). Πιο εύκολο το έργο των «νυχτερίδων» να φθάσουν μέχρι εδώ, μόλις μία ομάδα απ’ την πρώτη κατηγορία συνάντησαν στον δρόμο τους, την Κάντιθ. Με το μομέντουμ της Μπιλμπάο για το 1.90 του άσου στο Pamestoixima.

Pamestoixima.gr: Με τις αποδόσεις που ήθελες, με πλούσιο πρόγραμμα live streaming και με άφθονες στοιχηματικές επιλογές, για να παίζεις εύκολα και γρήγορα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις