Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 2/2) – To Old Firm κλέβει την παράσταση

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 2/2): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (17:15): Δεν ενθουσίασε για ακόμα ένα ματς με την απόδοσή του ο Ολυμπιακός, όμως το 1-1 στην Τούμπα ουσιαστικά του δίνει τον τίτλο. Δεν μπόρεσε να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα ο Παναιτωλικός, ηττήθηκε εντός έδρας από τον Άρη, σε ένα ματς απ’ το οποίο έχει πολλά παράπονα για την διαιτησία. Πολύ σημαντική η απουσία του Μεντόσα. Λογικά, κερδίζουν επαγγελματικά οι «ερυθρόλευκοι», στο 1.75 το combo άσου και under 3,5 στην Novibet.

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός (17:15): Αυτοκτόνησε στην Λαμία ο ΟΦΗ, ο οποίος μέχρι το 82’ προηγούνταν, ωστόσο δεν πήρε τίποτα από το ματς. Παραμένει στην διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για τα play off. Ήττα-μαχαιριά για τον Παναθηναϊκό από τον Αστέρα στην Λεωφόρο κι ενώ έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Πολλοί οι μνηστήρες της τέταρτης θέσης. Η παράδοση δείχνει αμφίτερμα, καθώς έτσι έληξαν τα έξι τελευταία στην Κρήτη. Στο 1.90 απ’ την Winmasters.

Άρης – ΑΕΚ (19:30): Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη με το 0-2 επί του Παναιτωλικού. Τα πέναλτι που έχασε στην Λαμία, τα έβαλε στο Αγρίνιο. Έμεινε έτσι ζωντανός στο κυνήγι της τέταρτης θέσης. Κατρακύλα δίχως τέλος για την ΑΕΚ, έχασε τρίτο σερί ματς στο ΟΑΚΑ (για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια) και η γκρίνια για Γαννίκη, παίκτες, διοίκηση έχει εκτοξευθεί. Εκτός έδρας, παραδόξως, τα πηγαίνει καλύτερα. Σωστό φαβορί το under, τζόγος στο Χ του 3.10 απ’ την Betshop.

Ράγιο Βαγιεκάνο – Μαγιόρκα (21:00): Ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Έχασε το αήττητο της έδρας της η Ράγιο με το 0-1 από την Μπιλμπάο. Η βατή κλήρωση φέρνει αρκετή αισιοδοξία στις τάξεις της, καθώς υποδέχεται μια Μαγιόρκα μπλεγμένη στην παραμονή στην La Liga και σε σοβαρό ντεφορμάρισμα (τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία). Δίκαιος ο άσος στο 1.93 απ’ το Pamestoixima.

Μπουρκίνα Φάσο – Σενεγάλη (21:00): Ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Δεν αποτελεί έκπληξη η πορεία των τυπικά γηπεδούχων, καθώς είναι η τρίτη φορά που φτάνουν στα ημιτελικά στις τέσσερις πιο πρόσφατες διοργανώσεις. Δίκαια παίρνει τα σπόρια η Σενεγάλη, όμως δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο υποδηλώνουν τα 1.80 του διπλού. Πιθανή η ισοπαλία. Στο 2.90 στο Pamestoixima.

Μπενφίκα – Ζιλ Βιθέντε (21:00): Ούτε τώρα τίτλος για την Μπενφίκα, έχασε τον τελικό του Λιγκ Καπ απ’ την Σπόρτινγκ και μάλιστα με ανατροπή. Σε κακή κατάσταση οι «αετοί» δεν έπεισαν ούτε στις πρόσφατες νίκες τους στην Liga NOS. Σε φουλ φόρμα η Εστορίλ, εξαιρετική εκτός έδρας (4-4-1), μπορεί να βάλει δύσκολα στο «Ντα Λουζ». Στο 2.10 το -ταπεινό- αμφίτερμα από την Betshop, άκρως δελεαστικό.

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ (21:30): Τέλος ο Γκρότε απ’ τον Απόλλωνα, πέντε ματς άντεξε ο Γερμανός. Τελευταίο, η ήττα στα Ιωάννινα από τον ΠΑΣ. Μια ανάσα απ’ το να αναλάβει τα ηνία ο Μπάμπης Τεννές. Καταδικαστική η ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τον ΠΑΟΚ, ουσιαστικά μένει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Επέκτεινε πάντως, το αήττητο σερί στα δέκα ματς (8-2-0). Δύσκολα θα συναντήσει εμπόδια ο «δικέφαλος του βορρά», σε μια έδρα ωστόσο, που άφησαν βαθμούς Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Τυπικά, στο 1.50 του διπλού απ’ την Stoiximan.

Σέλτικ – Ρέιντζερς (21:45): Το Old Firm ντέρμπι, το παλαιότερο και ίσως σπουδαιότερο ντέρμπι παγκοσμίως. Οποιαδήποτε φόρμα πάει περίπατο, σε ένα 90λεπτο που συγκρούονται δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε, πως αυτή η διαχρονική κόντρα έχει συμβάλει στην πολιτική, πολιτιστική και θρησκευτική διαίρεση της Σκωτίας. Στο καθαρά αγωνιστικό, η Σέλτικ έρχεται απ’ την νίκη -με την ψυχή στο στόμα- επί της Νταντί Γιουνάιτεντ ενώ η Ρέιντζερς έπαθε χοντρή νίλα στην έδρα της Ρος Κάουντι, απ’ την οποία ισοφαρίστηκε στο 93’. Στο 3.05 η κόκκινη κάρτα απ’ την Stoiximan, κάτι που είναι αρκετά σύνηθες στα μεταξύ τους.

Γάνδη – Κλαμπ Μπριζ (21:45): Ντέρμπι της Φλάνδρας στον ημιτελικού του βελγικού Κυπέλλου. Σε κακή φόρμα η Γάνδη, δεν έχει καταφέρει να νικήσει ακόμα μέσα στο 2022 (0-3-1), όμως μετράει πολλές επιστροφές παικτών. Στο -9 πλέον από την κορυφή η Κλαμπ Μπριζ, μάλλον θα πρέπει να αρχίσει να συμβιβάζεται με την ιδέα της απώλειας των σκήπτρων. Προσεκτικές τις περιμένουμε καθώς υπάρχει ρεβάνς. Στο 1.90 το under στην Novibet.

Βαλένθια – Κάντιθ (22:00): Ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Αναμέτρηση-καρμπόν με αυτή της Ράγιο με την Μαγιόρκα. Άνετη στο πρωτάθλημα η Βαλένθια, την «παίρνει» να κυνηγήσει μια πορεία στον θεσμό. Άλλες οι προτεραιότητες της Κάντιθ, αφού βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης στο πρωτάθλημα. Στο 1.60 ο άσος στην Winmasters, παίζεται ακόμα κι εκεί.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις