Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 31/01) – Ντέρμπι στην Λεμεσό, με απουσίες η Παρί

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 31/01): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Άρης Λεμεσού – ΑΕ Λεμεσού (19:00): Το δεύτερο μεγαλύτερο ντέρμπι της Λεμεσού, αναβιώνει για πρώτη φορά μετά το 2018. Σούπερ πορεία απ’ τον τυπικά γηπεδούχο Άρη, βρίσκεται στην δεύτερη θέση, σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Απόλλων. Ισοφαρίστηκε στο 96’ από τον ΑΠΟΕΛ κι έχασε την ευκαιρία για ένα τεράστιο διπλό. Ήττα για την ΑΕΛ στο Κύπελλο από τον Απόλλωνα, υπάρχει ρεβάνς. Σε καλύτερη κατάσταση ο Άρης, fair ο άσος 2.20 από την Novibet.

Εστορίλ – Πάσος Φερέιρα (21:00): Κατηφόρα τον τελευταίο μήνα για την Εστορίλ, με τέσσερις σερί ήττες έχει μείνει πίσω στο κυνήγι της Ευρώπης. Περισσότερο κουρασμένη, καθώς έπαιξε την Πέμπτη με την Αρούκα. Χωρίς νίκη στο 2022 η Πάσος Φερέιρα. Στο 5-2-0 η παράδοση τα τελευταία χρόνια. Δύσκολα θα δούμε πολλά γκολ. Στο 1.61 το under 2,5 στην Winmasters.

Πόρτσμουθ – Τσάρλτον (21:45): Μακριά από τον στόχο των play off της αγγλικής League One έχει μείνει η Τσάρλτον, η οποία μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από την Χάρτλπουλ στο FA Trophy κι έμεινε εκτός ημιτελικών. Αντίδραση στα άσχημα αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος ψάχνουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είναι χωρίς νίκη από τις 11 Δεκεμβρίου.

Ιμπίθα – Ρεάλ Σαραγόσα (22:00): Στην φόρμα της… ζωή της βρίσκεται η Ιμπίθα, τρεις σερί νίκες με τέρματα 13-3. Παραμιλάει ακόμη η Ισπανία με το 5-0 στο «Ροζαλέδα» επί της Μάλαγα. Χάνει την σεζόν ο μετρονόμος μέσος Μπόγκους, όμως και χωρίς αυτόν, μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσο 2.12 από την Betshop κόντρα σε μια Σαραγόσα που έχει τεράστιο πρόβλημα στο γκολ. Χωρίς σκοράρισμα από τις 6 Δεκεμβρίου.

Παρί Σεν Ζερμέν – Νις (22:15): Ματς για τους «16» του Κυπέλλου. Μπορεί να μην αφήνει καμία διοργάνωση στην τύχη της η Παρί, όμως το σημερινό είναι έως και αρκετά ύπουλο και ο άσος υπερβολικά επίφοβος. Οι Παριζιάνοι μετράνε πολλές απουσίες, αφού εκτός για διάφορους λόγους είναι οι Νεϊμάρ, Μαρκίνιος, Νάβας, Ντι Μαρία, Παρέδες, Βαϊνάλντουμ, Ντιαλό, Χακίμι, Γκέιγ ενώ αμφίβολος δίνεται ο Ντοναρούμα. Στο 2.55 το Χ2 της Νις στην Betshop, η οποία μετρά έξι σερί νίκες και είναι σταθερά η δεύτερη καλύτερη ομάδας της Γαλλίας φέτος.

Φαμαλικάο – Αρούκα (23:15): Δεν χαλάει το θετικό μουντ η ήττα απ’ την Πόρτο για την Φαμαλικάο. Έχει ψαλιδίσει την διαφορά από τις θέσεις ασφαλείας, ενώ μετρά επιστροφές. Μετά από ένα πολύ αρνητικό σερί (0-1-5), η Αρούκα έβγαλε αντίδραση την Πέμπτη με το διπλό στην έδρα της Εστορίλ κι έστω και προσωρινά βγήκε απ’ την ζώνη του υποβιβασμού. Πρόκειται για «εξάποντο», αλλά από ένα γκολ το έχουν. Στο 1.96 το goal/goal στο Pamestoixima.

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις από την σημερινή ακτινογραφία κουπονιού.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις