Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 24/1) – Χωρίς τερματοφύλακα οι Κομόρες!

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 24/01): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ομόνοια – ΠΑΕΕΚ (16:00): Δεν φαίνεται ικανή να διεκδικήσει την τίτλο φέτος η Ομόνοια. Νέα ήττα σε ντέρμπι, αυτή την φορά από τον Απόλλων Λεμεσού. Βάζει δύσκολα στους πρωτοπόρους η ΠΑΕΕΚ, έρχεται από το 1-1 στην Λάρνακα κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο, καλοπληρωμένο το αμφίτερμα στην Novibet στο 2.35.

Γουινέα – Γκάμπια (18:00): Η δεύτερη του δευτέρου ομίλου με την δεύτερη του έκτου διεκδικούν την πρόκριση στα προημιτελικά. Καλύτερη η παρουσία της Γκάμπια στην πρώτη φάση και ίσως αδικείται από τις αποδόσεις.

ΑΕΚ Λάρνακας – Ανόρθωση (19:00): Δεύτερη σερί γκέλα για την ΑΕΚ Λάρνακας κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, αυτή την φορά για το Κύπελλο. Δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία. Συνέχισε την αντεπίθεσή της η Ανόρθωση με την νίκη κόντρα στην ΑΕΛ. Ήταν η τέταρτη σερί νίκη. Στα δεξιά η αξία στο σετ.

Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης (19:30): Ακόμη μια νίκη για τους Αρκάδες, αυτή την φορά κόντρα στον Βόλο. Στο -3 πλέον από την εξάδα, με ματς στο χέρι. Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι ο Απόλλωνας, ηττήθηκε μεσοβδόμαδα στο εξ αναβολής στον Βόλο. Στο 1.50 ο άσος στην Betshop, δεν θα μπορούσε να πληρώνει πολύ περισσότερο.

Καμερούν – Κομόρες (21:00): Πρώτοι τελείωσαν τον όμιλο με 7 βαθμούς οι οικοδεσπότες του Καμερούν. Μάλλον εύκολο το έργο τους, κόντρα στην χειρότερη τρίτη του τουρνουά. Χωρίς τερματοφύλακα οι Κομόρες, αφού ο ένας είναι τραυματίας και οι άλλοι δύο σε καραντίνα!

Μπλάκμπερν – Μίντλεσμπρο (21:45): Ντέρμπι ανάμεσα στις πιο φορμαρισμένες ομάδες της αγγλικής Championship. Τέλος στο τρομερό σερί της Μπλάκμπερν (8-2-0) έδωσε η ήττα από την Χαλ. Τέταρτη σερί νίκη για την Μίντλεσμπρο στην φιλοξενία της Ρέντινγκ και 6-1-0 στα επτά τελευταία. Δεν μας οδηγούν κάπου τα σετ, εναλλακτική λύση τα 2-3 γκολ στο 1.95 από την Stoiximan.

Καέν – Αζαξιό (21:45): Ευκαιρία για την Αζαξιό να ανέβει στην πρώτη θέση του πίνακα της γαλλικής Ligue 2 μετά τις γκέλες των Τουλούζ και Σοσό. Όπλο της η αμυντική λειτουργία, καθώς έχει δεχθεί μόλις οκτώ γκολ μετά από 20 αγωνιστικές. Ανεβασμένη τελευταία η Καέν, προσπαθεί να ξεφύγει απ’ τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Αλμερία – Έιμπαρ (22:00): Ντέρμπι κορυφής στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Πληρώνει τις απουσίες της εσχάτως η Αλμερία, μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία. Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ο αρχισκόρερ Σαντίκ. Μόνο ένα ματς για την Έιμπαρ μέσα στο 2022, η ισοπαλία στο Οβιέδο.

Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ – Καρταχένα (22:00): Απογοητευτική η πορεία για τα πιτσιρίκια του Τσάμπι Αλόνσο, στην προτελευταία θέση της Segunda Division. Ηρωικός ωστόσο, ο βαθμός στην έδρα της Λεγανές. Σε τροχιά play off η Καρταχένα, παρά την εντός έδρας ήττα από την Ουέσκα. Στο 1.87 το διπλό με κάλυψη στην ισοπαλία στην Winmasters.

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις από την σημερινή ακτινογραφία κουπονιού.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις