Super League: Previews και σημεία για τη 17η αγωνιστική

Super League

Super League: Preview 17ης αγωνιστικής. Ανάλυση για τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr

Super League: Preview 17ης αγωνιστικής

Με δύο αναβολές ολοκληρώθηκε η μεσοβδόμαδη αγωνιστική στη Super League, στην έναρξη του 2022. Δεν θα είναι εύκολες οι επόμενες εβδομάδες, με το νέα κύμα της πανδημίας να κάνει οποιαδήποτε πρόβλεψη για εύρυθμη εξέλιξη δύσκολη. Πολλά αλλάζουν αγωνιστικά μέρα με τη μέρα, οπότε και το στοιχηματικό σκέλος πάει ολίγον… περίπατο. Παρόλα αυτά πάμε να δούμε τί έχουμε για τούτη την αγωνιστική.

8/1 (17:15) ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα

ΟΦΗ: Τα σερί είναι για να σπάνε και αυτό έγινε και μεσοβδόμαδα στη Τρίπολη, όπου οι Κρητικοί απώλεσαν ένα σερί 10 αήττητων εκτός έδρας αγώνων. Δεν μπήκε καλά το 2022, με τους Αρκάδες να τους πλησιάζουν πλέον σε απόσταση αναπνοής. Πάντα απών ο Ουές (μπακ), επιστρέφουν οι Μεγιάδο, Τοράλ )(μέσοι). Αμφίβολοι λόγω ίωσης οι Μαρινάκης (μπακ), Διαμαντής (στόπερ), Γιάννου (επιθετικός).

ΠΑΣ Γιάννινα: Μπήκε νικηφόρα στο 2022 με νίκη απέναντι στον Ιωνικό, παρόλα τα πολλά προβλήματα λόγω covid. Παρέμεινε στην 6άδα και κατεβαίνει στη Κρήτη με κάμποσες επιστροφές και το νεοαποκτηθή Στάνκο (μέσος), εάν προλάβει να εκδοθεί το δελτίο του. Αμφίβολοι οι Λοντίγκιν, Αθανασίου (τεμρατοφύλακες), Παντελάκης (στόπερ), Καραχάλιος, Γκαρντάφσκι, Λώλης (μέσοι). Απών ο Σνάιντερ (επιθετικός).

Εκτίμηση: Τρομερά αμφίρροπο παιχνίδι, που ελπίζουμε αρχικά να διεξαχθεί, ελέω κρουσμάτων. Σταθερή ομάδα οι Ηπειρώτες, μόνο από Παναθηναϊκό και Απόλλωνα έχουν ηττηθεί εκτός έδρας φέτος. Βγάζουν θεματάκια οι Κρητικοί, δεν είναι η ομάδα προ ενός μήνα. Έχει νόημα να ψάξουμε το γκολ μετά το 28ο λεπτό.

9/1 (15:00) Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης

Ιωνικός: Με ήττα από τον ΠΑΣ υποδέχτηκε το 2022 ο Ιωνικός, με το αρνητικό σερί του στη Super League να φτάνει τα τέσσερα παιχνίδια. Εξάποντο παραμονής το ματς με τον ελλιπέστατο και με τρία παιχνίδια λιγότερα, Απόλλωνα. Αμφίβολοι οι Βαφέας (στόπερ), Μύγας (μπακ), Ματσούκας (εξτρέμ).

Απόλλων Σμύρνης: Είχε 15 απόντες, κατέβηκε με αποστολή 16 ατόμων και παρόλα αυτά πήρε το σημαντικότερο αποτέλεσμά του φέτος στο 0-0 με τον Ολυμπιακό. Λύθηκε η συνεργασία μεσοβδόμαδα με τον Κόουτς Φέστα, σε αλλαγές προχωρούν όπως ανακοίνωσαν ακόμη μια φορά. Άγνωστο τι γίνεται με τη διασπορά του ιού στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Εκτίμηση: Ματς που βρίσκεται ακόμη στον αέρα εν αναμονή των τελευταίων τεστ. Έβγαλε αντίδραση ο ελλιπέστατος Απόλλωνας, νίκη – απάντηση ψάχνει ο Ιωνικός, που γενικά δε του πάει το τελευταίο διάστημα. Εάν γίνει το παιχνίδι, αξίζει να ψάξουμε το χρόνο του γκολ, με το πρώτο μισάωρο να το θεωρώ καθαρά αναγνωριστικό, λόγω της κατάστασης των δύο ομάδων.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

9/1 (17:15) Βόλος ΝΠΣ – Παναθηναϊκός

Βόλος ΝΠΣ: Δεν αγωνίστηκε στην έναρξη του 2022, λόγω των κρουσμάτων από μεριάς Ατρομήτου. Τρομερά ντεφορμέ η ομάδα της Μαγνησίας, μένει να δούμε πως θα εμφανιστεί μετά τη διακοπή και το σερί με μόλις μια νίκη σε 12 παιχνίδια. Στους τρεις απόντες λόγω covid ο Βόλος, με τον Γκρίλο (στόπερ), να λύνει κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του.

Παναθηναϊκός: Και επίσημα η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Super League, καθάρισε και τον Άρη στη λεωφόρο. Σε απόσταση αναπνοής από τη 3η θέση, με τέσσερις διαδοχικές νίκες εντός έδρας με 2-0. Πέντε οι απόντες λόγω covid, στους οποίους προστίθεται ο Χουάνκαρ (μπακ), λόγω τραυματισμού. Αμφίβολοι οι Μαουρίσιο, Ρούμπεν (μέσοι), Καρλίτος (μεσοεπιθετικός), Χατζηγιοβάννης (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Άγνωστο ακόμη τι θα γίνει με τη διεξαγωγή του αγώνα με τα τελευταία τεστ να κρίνουν και αυτή την αναμέτρηση. Ξεκάθαρο φαβορί οι φορμαρισμένοι πράσινοι, που χτίζουν ακόμη μια φορά τρομερό μομέντουμ. Ο Βόλος έμεινε στο δυνατό του μπάσιμο φέτος και μετά το χάος. Σε τιμές άνω του διπλασιασμού, φυσικά και έχουμε υπόθεση στο διπλό.  

 

9/1 (19:30) Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 

Ολυμπιακός: Με το αριστερό στο 2022 οι Πειραιώτες, στη λευκή ισοπαλία με τον Απόλλωνα. Πολύ κακοί αγωνιστικά με παίχτες και προπονητικό επιτελείο να ψάχνονται τι φταίει και γιατί. Σταθερά απόντες για το Κόπα Άφρικα οι Σισέ (στόπερ), Ακιμπού Καμαρά, Κουντέ (μέσοι), Ονεκιούρου, Ροντρίγκεζ (εξτρέμ). Αμφίβολοι οι Παπασταθόπουλος (στόπερ), Λαλά (μπακ), Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Λόπεζ (μέσοι).

Αστέρας Τρίπολης: Νικηφόρα πρεμιέρα για το 2022 για τον Αστέρα, που επικράτησε δίκαια του ΟΦΗ. Τρομερά αποτελεσματικός εντός έδρας, εκτός τα έχει κάνει μούσκεμα με καμία νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο. Στα 6 τα κρούσματα, με αμφίβολους τους Τσιφτσή (τερματοφύλακας), Καστάνιο (στόπερ), Τασουλή (μπακ), Σανταφέ (μέσος), Μπαμπά, Γκόμεζ (εξτρέμ). ‘

Εκτίμηση: Δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη αυτός ο Ολυμπιακός, όσο ποιοτικότερος και να είναι σε τιμές πέριξ του 1.25. Δείχνει έστω και αργά να βρίσκει ρυθμό και χαρακτήρα ο Αστέρας αν και κουβαλάει αρκετά προβλήματα. Πάντα προβληματίζει τον ελλειπή εν προκειμένω  Ολυμπιακό, ειδικά στο «Καραϊσκάκης», σε υπερβολικά υψηλές τιμές το αμφίτερμα και το επιλέγω. 

 

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Μονό
17:15
ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα
Γκολ μετά το 28'
2.03
BET: 5 units
Μονό
15:00
Ιωνικός - Απόλλων Σμύρνης
Γκολ μετά το 28'
2.04
BET: 5 units
Μονό
17:15
Βόλος ΝΠΣ - Παναθηναϊκός
2
2.10
BET: 5 units
Μονό
19:30
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης
G/G
2.34
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις