Εορταστικό Euroleague Fantasy

Euroleague Fantasy

Η ομάδα του Koubanezos για το Euroleague Fantasy είναι έτοιμη. Αλλαγές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού με μία κίνηση σε κάθε θέση.

Euroleague Fantasy με αλλαγές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού

Η διαβολοβδομάδα κύλισε μέτρια για την ομάδα μας στο Euroleague Fantasy Challenge. Βρισκόμαστε  στην 78η θέση της κατάταξης και στη 16η αγωνιστική συγκεντρώσαμε 123,7 βαθμούς. Στο μυαλό μας η αναβολή του αγώνα της Αρμάνι με τη Ζαλγκίρις, αλλά και οι γενικότερες απουσίες των ομάδων. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε πως ξεκλειδώθηκε και η τρίτη διαθέσιμη ομάδα που μπορούμε να δημιουργήσουμε. Το μπάτζετ είναι δεδομένο και το παιχνίδι μας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε περίπτωση που έχει στραβώσει μέχρι τώρα η σεζόν για τις άλλες δυο ομάδες μας.

Μια νέα σούπερ προσφορά* από τη Novibet είναι εδώ!

Μία αλλαγή σε κάθε θέση

Για άλλη μια αγωνιστική θα χρησιμοποιήσουμε από μία αλλαγή σε κάθε θέση. Αναγκαστική η πρώτη, καθώς λόγω της αναβολής, ο Μπλάζεβιτς θα φύγει από το ρόστερ μας μετά από καιρό. Στη θέση του ο Τίμαν, που έχει επανέλθει για τα καλά στο ροτέισον της Άλμπα με αξιόλογα νούμερα. Στα φόργουορντ θα πάμε σε μια αντικατάσταση αιωνίων. Είμαστε ευχαριστημένοι από το Βεζένκοφ, όμως έπρεπε να εξοικονομήσουμε χρήματα. Ένας παίκτης που μπορεί να φέρει πόντους, καθώς οφείλει να κάνει ένα καλό παιχνίδι και επιπλέον είναι πολύ φθηνότερος, είναι ο Παπαπέτρου. Τέλος, την πόρτα της εξόδου θα δει ένας άλλος παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Μέικον. Ο Αμερικανός είναι ντεφορμέ και στη θέση του αξίζει να έρθει ο Λαπροβίτολα. Ο Αργεντίνος έχει πάρει τα ηνία στα γκαρντ της Μπαρτσελόνα λόγω της απουσίας του Καλάθη και μάλιστα τα καταφέρνει περίφημα.

Προπονητής

Ο Ομπράντοβιτς δε μας δικαίωσε και η επιλογή μας για αυτή τη βδομάδα είναι ο Τρινκιέρι. Δυνατή η Μπάγερν στην έδρα της και αντιμετωπίζει μια από τις πιο αδύναμες ομάδες εκτός, τη Μπασκόνια.

Η ομάδα μας λοιπόν ενόψει της 17ης αγωνιστικής του Euroleague Fantasy Challenge θα μοιάζει κάπως έτσι:Εορταστικό Euroleague FantasyΔείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Μια νέα σούπερ προσφορά* από τη Novibet είναι εδώ!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις