Με τον διπλασιασμό στα Ιωάννινα

προγνωστικά στοιχήματος

Επιστροφή στη στήλη με εμβόλιμες αγωνιστικές στην Ευρώπη και θα παίξουμε στα πάτρια εδάφη.

Μας έκαναν τη χάρη Μπολόνια και Φιορεντίνα και πληρωθήκαμε στο τελευταίο προγνωστικό της στήλης. Θα τα λέμε πιο συχνά πλέον, ελπίζω με κέρδη και σωστές επιλογές.

Προγνωστικά ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ:

Με το ελληνικό πρωτάθλημα θα ασχοληθούμε για πρώτη φορά εδώ και συγκεκριμένα στο καλύτερo, κατ’εμέ, παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League, το ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ. Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, ο ΠΑΣ, είναι σε τρομερή φόρμα και με τον Ηρακλή Μεταξά στον πάγκο του οδεύει ολοταχώς προς την πρώτη εξάδα, η οποία εξασφαλίζει θέση στα play off. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση με 22 βαθμούς (όσους έχει ο σημερινός του αντίπαλος) και μετρά 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση με πολλά προβλήματα και σημαντικές απώλειες βαθμών. Η προχθεσινή κλήρωση του Conference έφερε έναν από τους αντιπάλους που ήθελε και πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του και μέχρι τότε να εμφανιστεί πολύ σοβαρότερος εάν θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση.

Αναφορικά με τις απουσίες των δύο μονομάχων, ο γηπεδούχος ΠΑΣ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Περέα και Καραχάλιο, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες και εκτίουν την ποινή τους σήμερα.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στα Ιωάννινα με αρκετές απουσίες. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Ελ Καντουρί και τον τιμωρημένο Γιάννη Μιχαηλίδη.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο ΠΑΣ πήρε ένα μεγάλο “διπλό” στη Θεσσαλονίκη με 1-0. Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει την άτυπη ρεβάνς αλλά το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι απέναντι στο σύνολο του Ηρακλή Μεταξά. Με σημείο δεν θα μπλέξω σε αυτό το παιχνίδι, αλλά νομίζω πως το αμφίτερμα είναι εξαιρετικά πιθανό να επαληθευθεί. Περιμένω ένα πολύ καλό παιχνίδι από τις 2 ομάδες, οι οποίες χρειάζονται πολύ τους 3 βαθμούς, οπότε δεν θα κλειστούν και δεν θα αρκεστούν σε ένα συντηρητικό παιχνίδι.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
17:15
ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ
Goal/goal
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις