ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Αξία στο under 2,5 στην Γερμανία.

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Αξία στο under 2,5 στην Γερμανία.

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Αξία στο under 2,5 στην Γερμανία.

Αξία στο under 2,5 στην Γερμανία.

Προγνωστικά στοιχήματος: Κλειστό ματς στην Γερμανία και λίγα γκολ βλέπει ο Alejandro στη σημερινή του στήλη. Διαβάστε περισσότερα.

Καλημέρα σε όλη τη παρέα. Φτάνουμε προς το τέλους του έτους και τα πρωταθλήματα σιγά σιγά οδηγούνται προς τη χειμερινή τους διακοπή. Για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος επέλεξα ένα και μόνο παιχνίδι από τα γήπεδα της Γερμανίας και συγκεκριμένα το Βόλφσμπουργκ – Κολωνία.

Προγνωστικά στοιχήματος: Συνεχίζεται η ελεύθερη πτώση. 

Σε καθοδική πορεία η Βόλφσμπουργκ που βλέπει τη φετινή της πορεία να είναι αντιστρόφως ανάλογη από τη προηγούμενη. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετράει μόνο ήττες ενώ προ λίγου ημερών γνώρισε και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 10/11 και από κει και έπειτα έχει μόνο ήττες και μια ισοπαλία. Για την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε εντός έδρας την με 0-2 από την Στουτγκάρδη, σε μια αναμέτρηση μάλιστα που οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ουσιαστικά ακόμα και αν η στατιστική υπηρεσία έχει καταγράψει περισσότερες ευκαιρίες. Πραγματικά φαντάζει ακατανόητο το γεγονός ότι μια ομάδα που μέχρι πρότινος συμμετείχε στο Champions League, με ένα αξιόλογο ρόστερ που περιλαμβάνει αρκετές καλές μονάδες, να βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση ψάχνοντας απεγνωσμένα κάποιο αντίδοτο. Για την εμβόλιμη αγωνιστική υποδέχεται την Κολωνία, μια ομάδα που έχει κάνει ζημιές τη φετινή χρονιά και θέλει έστω και τώρα λίγο πριν τη διακοπή να κάνει την επανεκκίνησή της. Για τον κόουτς Κόφελντ δεν είναι διαθέσιμοι τέσσερις ποδοσφαιριστές. 

Έτοιμη για το προσπέρασμα. 

Η Κολωνία από την άλλη, ναι μεν έρχεται και αυτή από εντός έδρας ήττα με 0-2 από την Άουγκσμουργκ αλλά δεν είναι σε αυτή την κακή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η προσεχής της αντίπαλος. Βρίσκεται στο -1 από την Βόλφσμπουργκ, και ενώ στην αρχή της χρονιάς δεν είχε κάνει και τη καλύτερη εκκίνηση, στη συνέχεια βρήκε κάπως τα πατήματά της και ετοιμάζεται για το προσπέρασμα στη σημερινή αναμέτρηση. Πρόκειται για μια ομάδα που στην καλή της μέρα μπορεί να βάλει σε μπελάδες τον οποιοδήποτε αντίπαλο και στο σημερινό παιχνίδι θέλει να βυθίσει ακόμα περισσότερο την Βόλφσμπουργκ. Αγωνιστικά δεν παίζει άσχημο ποδόσφαιρο και στηρίζεται κυρίως στην τακτική και τη λειτουργία της ομάδας ως σύνολο. Δεν έχει το μεγάλο όνομα αλλά διαθέτει αρκετούς ποιοτικούς και αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Θα έχει απουσίες καθώς ο κόουτς Μπάουμγκαρτ δεν θα έχει στη διάθεσή τους πέντε ποδοσφαιριστές. 

Εκτίμηση: Η διαφορά τους στη βαθμολογία είναι στον έναν πόντο, η Βόλφσμπουργκ θέλει επιτέλους την νίκη, από την άλλη η Κολωνία έχει την ικανότητα ως ομάδα να φύγει με το διπλό και να προσπεράσει τους γηπεδούχους. Μεγάλο ρίσκο η πρόβλεψη νικητή γιατί θεωρώ ότι πάμε σε ένα κλειστό παιχνίδι αν λάβουμε υπόψη τα δεδομένα των δυο ομάδων και τις απουσίες που τους ταλανίζουν. Για τα σημερινά προγνωστικά επομένως θα επιλέξουμε το Under 2,5 με απόδοση 2.02 από την Novibet. 

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
21:30
Βόλφσμπουργκ - Κολωνία
Under 2,5
2.02
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις