Μάχη με ξεκάθαρο φαβορί

προγνωστικά Ιταλίας

Η αγωνιστική συνεχίζεται και στα σημερινά προγνωστικά Ιταλίας έχουμε combo και ειδικά παικτών

Τρείς αναμετρήσεις με ξεκάθαρο φαβορί στην σημερινή αγωνιστική ημέρα της Serie A. Στα προγνωστικά Ιταλίας θα ασχοληθώ με μία αναμέτρηση, μιας και οι αγώνες των μεγάλων ομάδων κρύβουν παγίδες

 Προγνωστικά Ιταλίας

 Φιορεντίνα – Σαλερνιτάνα

Μάχη με ξεκάθαρο φαβορί Η Φιορεντίνα φέτος κάνει αρκετά καλή πορεία και ο στόχος της Ευρώπης φαίνεται να είναι εφικτός. Η τρομερή επιθετική της λειτουργία την διατηρεί ψηλά, μιας και αμυντικά έχει αρκετά κενά. Εντός έδρας μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες και συνολικά έχει σκοράρει συνολικά 12 τέρματα. Επιθετικά όλοι στοχεύουν στον Βλάοβιτς και αυτό φαίνεται να έχει επιτυχία, καθώς ο Σέρβος βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Ο Γκονζάλεζ δημιουργεί αρκετά συχνά φάσεις για τους συμπαίκτες του και είναι πολύ πιθανό να μοιράσει κάποια ασίστ.

Μάχη με ξεκάθαρο φαβορί Η Σαλερνιτάνα έρχεται από ακόμη μία ήττα με κάτω τα χέρια. Έχει σκοράρει μόλις μία φορά στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις της και το μέλλον της στην κατηγορία μάλλον θα είναι σύντομο. Βρίσκεται δίκαια στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με την δεύτερη χειρότερη άμυνα και την χειρότερη επίθεση. 

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Combo
16:00
Φιορεντίνα - Σαλερνιτάνα
1 & over 2,5
1.95
BET: 10 units
Ειδικά παικτών
16:00
Φιορεντίνα - Σαλερνιτάνα
Γκονζάλεζ να δώσει ασίστ
5.50
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις