Best Picks Παρασκευής με EuroLeague και ειδικά στοιχήματα

Best Picks Παρασκευής: Διαβάστε τα καλύτερα στοιχηματικά σημεία από τους έμπειρους tipsters του koubanezos.gr με επιλογές για κάθε τσέπη.

Best Picks

Όπως κάθε μέρα, στην κατηγορία των best picks συγκεντρώνουμε τα καλύτερα προγνωστικά για το κουπόνι ανά ημέρα. Όλα σε ένα… νοικοκυρεμένα. Ανά ώρα έναρξης και κατηγοριοποίηση ανά άθλημα, σαν να κρατάτε στα χέρια σας το κουπόνι σε ηλεκτρονική έκδοση πριν επιλέξετε το στοίχημα σας.

Είναι γεγονός ότι το κουπόνι στοιχήματος πια είναι αρκετά μεγάλο και κυρίως απαιτητικό, άλλωστε ο σύγχρονος παίκτης στις μέρες μας έχει πολλές απαιτήσεις. Σκοπός μας είναι η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας από τον κόσμο του στοιχήματος, ώστε να μην χάνετε σημείο και ιδίως να μην χάνετε χρήματα. Έτσι, κάνουμε πράξη τη φράση ”όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα”. Οι tipsters μας βάζουν τα δυνατά τους και προτείνουν το καλύτερό τους σημείο εκτός των στηλών που θα βρείτε στο σάιτ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε στο όνομα του κάθε αρθρογράφου, για να διαβάσετε τη σχετική στήλη και να δείτε την επιλογή του από τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος (όπως και τις υπόλοιπες, σε κάθε άρθρο), τα λεγόμενα best picks.

Best picks Τετάρτης για ταμείο από το κουπόνι στοίχημα, ειδικά από τα τους tipsters που μετέχουν στο Tipster’s League. Τις βρίσκετε σε λίστα, για δική σας ευκολία. Θα δείτε όμως και τις προτάσεις μέσω Instagram αλλά και μερικές άλλες εναλλακτικά από τους tipsters μας!

Βέβαια, μπορεί στο εν λόγω άρθρο να μην προσθέτουμε και τις αναρτήσεις του Twitter, αλλά και εκεί το koubanezos.gr παίζει καλή μπάλα, έχοντας πολλαπλά ταμεία καθημερινά και προτάσεις για κάθε τσέπη και απαίτηση.

Είναι τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισαν οι αρθρογράφοι μας για εσάς.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
  • Telegram. Γίνε μέλος στο απόλυτο chat για livebetting μόνο με ένα κλικ εδώ. Πληρώνεσαι… ζωντανά.
  • Στο στοιχηματικό group του koubanezos.gr στο Facebook και δεν χάνεις ανάρτηση, και δίνεις τα δικά σου προγνωστικά.
Προγνωστικά Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου
18:00
Ούνιξ Καζάν - Ολυμπιακός
3.05
18:00
Ούνιξ Καζάν - Ολυμπιακός
4.15
19:00
Κασίμπασα - Μπεσίκτας
1.85
20:00
Ζενίτ - Ερυθρός Αστέρας
1.75
21:00
Άλμπα Βερολίνου – Αρμάνι Μιλάνο
2.57
21:30
Γκίσεν - Ουλμ
1.95
21:30
Ουνιόν Βερολίνου - Λειψία
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις