Οι απουσίες βγάζουν σημεία

Προγνωστικά Euroleague

O Playmaker περιπλανιέται με προγνωστικά Euroleague από τέσσερις σημερινές αναμετρήσεις. Εντοπίζει απουσίες και λάθος αποδόσεις.

Προγνωστικά Euroleague: Πληρώνουν οι απουσίες

Καλημέρες Κουβανέζοι! Πέμπτη σήμερα και όπως κάθε βδομάδα επανέρχομαι με προγνωστικά Euroleague. Πέντε αγώνες στη σημερινή βραδιά, με το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι στη Μόσχα. Πάμε όμως στις προτάσεις μας.

Αρχηγού απόντος…

Ξεκινάω από τον αγώνα της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Τέσσερις νίκες χωρίζουν τις δυο ομάδες, με την ΤΣΣΚΑ να δείχνει πως επανέρχεται μετά τα προβλήματα τραυματισμών. Ο Σενγκέλια είναι φορμαρισμένος, ο Κλάιμπερν σταθερή αξία και ο Σβεντ πιο αποτελεσματικός εντός έδρας. Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός έχει πάρει ψυχολογία με τις νίκες απέναντι σε Ολυμπιακό και Ζενίτ. Αμφότερες ήρθαν από την εφαρμογή άμυνας ζώνης. Σημαντική η απουσία του Παπαπέτρου που θα αφήσει χώρο σε άλλους παίκτες.

Εκτίμηση: Ένας πρώην Μοσχοβίτης θα κληθεί να καλύψει το κενό του αρχηγού. Ο Σαντ Ρος είναι από τα πιο αξιόπιστα χαρτιά του Πρίφτη και μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον 8 πόντους. Στην αντίπερα όχθη, αν κάποιος βολεύεται στη ζώνη είναι ο Σβεντ, που όπως είδαμε εντός σκοράρει και κυρίως πασάρει φέτος στην ΤΣΣΚΑ.

Λάθος αποδόσεις στα τρίποντα

Συνεχίζω στην Κωνσταντινούπολη, όπου η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τη Μονακό. Δύο νίκες πιο πάνω οι Γάλλοι, με τους Τούρκους να καίγονται για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τον Μπαρτέλ, ενώ οι φιλοξενούμενοι τον Μπουτσιελέ, τον Τραορέ και τον Βέστερμαν, ενώ αμφίβολος είναι ο Τζέιμς.

Εκτίμηση: Αν και βλέπω φαβορί τους γηπεδούχους λόγω κινήτρου, δε θα πάω σε σημείο. Παρατήρησα όμως λάθος στο νικητή τριπόντων. Το διπλό είναι στο 2.25, τη στιγμή που η Φενέρ έχει 81 τρίποντα μέχρι στιγμής, λιγότερα από τη Μονακό των 99!

Σφιχτές άμυνες στο Κάουνας

Η Ζαλγκίρις φιλοξενεί τη Μπασκόνια σε ένα ντέρμπι για τον πάτο της βαθμολογίας. Σε κακό φεγγάρι οι Ισπανοί. Σε λίγο καλύτερο οι Λιθουανοί, παρά την ήττα από την Μπαρτσελόνα. Η Ζαλγκίρις σκοράρει 74 πόντους εντός, και δέχεται 73,6. Η Μπασκόνια έχει την χειρότερη εκτός έδρας επίθεση, βάζοντας μόλις 64 πόντους.

Εκτίμηση: Δε θα ρισκάρω με σημείο. Προτιμώ να ποντάρω στο under, που ανάλογα την απόδοση που θέλουμε μπορεί να ρυθμιστεί.

Δε βάζουν μυαλό οι μπουκ

Λίγο αργότερα, η Μπάγερν φιλοξενεί τη Βιλερμπάν. Οριακή ήττα για τους Γερμανούς στη Μόσχα και τρομερή νίκη για τους Γάλλους στον εμφύλιο με τη Μονακό, παρά τις απουσίες. Φοβερός ο Χάουαρντ, αλλά εξίσου καλός και ο Καουντί που μας πλήρωσε. Οι απουσίες παραμένουν ίδιες και δεδομένου ότι αυτοί οι δύο, παρέα με τους Οκόμπο και Τζόουνς θα τραβήξουν το κουπί, θα στηριχτούμε πάνω τους.

Εκτίμηση: Οι 6 πόντοι του Καουντί είναι στο 1.87 και θα τους ποντάρουμε, δεδομένου ότι το line του Χάουαρντ ανέβηκε περισσότερο και δεν ξέρω αν θα κάνει το ίδιο καλό παιχνίδι. Όσο για το παιχνίδι, θεωρώ πως οι ομάδες μπορούν να ξεπεράσουν τους 70 πόντους.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

 

Ειδικό
19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός
Σαντ Ρος over 7,5 πόντοι
2.10
BET: 15 units
Combo
19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός
Σβεντ over 8,5 πόντοι & over 2,5 ασίστ
2.00
BET: 18 units
Ειδικό
19:45
Φενέρμπαχτσε – Μονακό
Περισσότερα τρίποντα: Μονακό
2.25
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.24
20:00
Ζαλγκίρις – Μπασκόνια
Under 159,5
1.50
20:30
Μπάγερν Μονάχου – Βιλερμπάν
Οver 146,5
1.49
BET: 20 units
Ειδικό
20:30
Μπάγερν Μονάχου – Βιλερμπάν
Καουντί over 5,5 πόντοι
1.87
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις